Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayhan ACAR/ULUS (Bartın), (DHA)BARTIN´ın Ulus ilçesinde, otomobilin önüne çıkan 2 yavru ayı daha sonra köyün içine girdi. Otomobildekiler, ayılar nedeniyle büyük korku yaşadı.

        Olay, dün gece saatlerinde Kumluca beldesi Konuklu köyü yolunda yaşandı. Otomobilleriyle köye gidenlerin önüne 2 yavru ayı çıktı. Bir süre cep telefonları ile ayıları görüntüleyen sürücü ve yolcu, daha sonra ayıların köye girdiğini görünce büyük korku yaşadı. Otomobildekilerin konuşmalarına yansıyan korku dolu anlarda ayıların sağa sola koşuşturduğu ve arabaya doğru hamle yaptığı görüldü. Köyde bulunan köpeklerin peşlerine takılmasıyla kaçan 2 yavru ayı, gözden kayboldu. Otomobilde bulunanlar yaşadığı korku ve şaşkınlık cep telefonu görüntülerine yansıdı.DHA-Genel Türkiye-Bartın / Ulus Ayhan Acar

        2020-08-31 12:14:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler