Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayhan ACAR/BARTIN, (DHA)BARTIN'da, H.Ş.´nin kümesindeki tavuklarının yumurtalarını yediği iddiasıyla sopayla dövdüğü köpeği, jandarma sahiplendi. 'Boncuk' adı verilen köpek için jandarma karakolunun bahçesine kulübe yapıldı. 

        Bartın merkeze bağlı Akçamescit köyünde yaşayan H.Ş., önceki gün tavuklarının yumurtalarını yediğini iddia ettiği sahipsiz köpeği, kümeste yakalayarak sopa ile dövdü H.Ş., çevredeki 

        çocukların bağırışları üzerine köpeği bırakıp, evine gitti. 

        Vatandaşların şikayetçi olması üzerine köye gelen jandarma, H.Ş.'yi ifadesini almak üzere karakola götürdü. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan H.Ş.'ye hazırlanacak tutanak doğrultusunda Bartın Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nce  Hayvanları Koruma 

        Kanunu'ndan cezai yaptırım uygulanacağı öğrenildi.   

        JANDARMA SAHİP ÇIKTI 

        Dövüldükten sonra kaçan köpeği dün jandarma ekipleri ormanlık alanda buldu. İlk olarak doyurulan köpek, daha sonra veteriner hekime götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. 33 personeli bulunun Kozcağız Jandarma Karakolu bahçesinde yapılan kulübede bakıma alınan köpeğe `Boncuk´ ismi verildi. Kulübenin üzerine Boncuk´un ismi yazıldı.   

         DHA-Genel Türkiye-Bartın / Merkez Ayhan ACAR

        2020-10-17 13:15:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler