Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ayhan ACAR/ULUS (Bartın),(DHA)-BARTIN´ın Ulus ilçesindeki ormanlık alanda baygın halde nesli tehlike altında olan 4 aylık ağaç yediuyuru bulundu. 

        Ulus ilçesinde yaşayan Mücahit Bozkurt, ormanlık alanda baygın halde ağaç yediuyuru buldu. Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü´nü arayıp, bilgi verdi. Köye gelen ekipler, 4 aylık olduğu belirlenen ağaç yediuyurunu, Bartın´da veteriner kliniğine götürdü.

        Ağaç yediuyurunun tedavisini yapan veteriner Hekim Tolga Kandıralı, "Bu kemirgen, Bartın´da ilk kez görüldü. Kemirgen ormanlık alanda vatandaşlar tarafından bulunmuş. Baygın ve hareketleri kısıtlıydı. İlk tedavisini yaptık. Tedavisi tamamlandıktan sonra bulunduğu bölgeye bırakacağız. Bu tür her zaman görülen bir tür değil" dedi.  DHA-Genel Türkiye-Bartın / Ulus Ayhan ACAR

        2020-10-28 09:14:47

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler