Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Başakşehir'de Gençlerbirliği maçı öncesinde Arda Turan şoku! Abdullah Avcı'dan açıklama! - Rams Başakşehir Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasının kapanışmücadelesindeMedipol Başakşehir, Gençlerbirliği'ni konuk ediyor. Bir maçı eksik bulunan ve 46 puandaki Medipol Başakşehir, liderliği Galatasaray'dan devralmak için sahaya çıkıyor. Turuncu-lacivertli ekipte bu kritik maç öncesinde son dakika sakatlığı yaşandı. Milli futbolcu Arda Turan'ın sakatlığı gerekçesiyle kadrodan çıkarıldığı açıklandı.

        Teknik direktör Abdullah Avcı maç öncesinde yayıncı kuruluşa Arda'yla ilgili açıklama yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı Arda'yla ilgili olarak"Arda çok iyi gidiyordu. Dün akşamki idmanda sakatlandı, riski alamazdık. Belki bir hafta daha olmayacak. Onun sahada ve grupta olması takımın enerjisini yükseltiyor." ifadelerini kullandı.

        Başakşehir'den yapılan açıklamada Arda'nın sağ arka adalesinde ağrı hissettiği kaydedildi ve duyuruda şu ifadeler yer aldı:

        "Futbolcumuz Arda Turan'ın son yapılan antrenman sonrasında sağ bacak arka adelesinde ağrı hissetmesi üzerine yapılan muayene ve tetkiklerde, ödem tespit edilmiş olup tedavisine başlanmış ve Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Gençlerbirliği ile oynayacağımız maçın kadrosundan çıkartılmıştır."

        GOLLE DÖNMÜŞTÜ

        15 Ocak'ta İstanbul temsilcisine 2,5 yıllığına kiralanan Arda Turan, Süper Lig'e golle geri dönmüştü. Başakşehir'le çıktığı ilk lig maçı olan Bursaspor mücadelesinde rakip fileleri havalandıran tecrübeli yıldız, Süper Lig'de 2 bin 470 gün sonra gol sevinci yaşamıştı.

        Arda Başakşehir formasıyla bu sezon 5 maçta forma giyerken iki kez ilk 11'de sahaya çıkmıştı.

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ