Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hayatımıza düzen geliyor... İşte haftalık burç yorumlarınız!
        1

        Merhaba sevgili Habertürk okurları... Bu hafta, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen gezegen hareketlerinin etkilerini hissetmeye devam ediyoruz. Oldukça hareketli zamanlardan geçtiğimiz bu hafta Mars retrosunun ve Venüs'ün Aslan burcuna geçişinin etkileri devam ediyor. Öte yandan 17 Eylül’de bir Yeniay doğdu. Başak burcundaki Yeniay somut ve sağlam adımlar atmak için tüm burçlara kuvvet veriyor. Ayrıca organizasyon, düzen, temizlik konularında da hiç olmadığı kadar istekli olabilirsiniz. Peki burçları ayrı ayrı neler bekliyor? İşte 14-20 Eylül haftası burç yorumlarınız...

        2

        KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada beklenmedik birtakım durumlar meydana gelebilir sevgili Koç burçları… Geçtiğimiz hafta başlayan Mars retrosuyla bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Örneğin, beklediğiniz bir kargonun elinize geçmesi uzayabilir, beklediğiniz paralar elinize geçemeyebilir. Her şeyin tam zamanında olmasını bekleyen Koç burçları bu dönemde ufak can sıkıntılarına karşı sabır göstermeli. Öte yandan 17 Eylül’deki Yeniay zamanı, iş konusunda daha hırsla hareket edebilir, daha hevesli çalışabilirsiniz. Ayrıca beslenmenize daha dikkat edebilirsiniz.

        3

        BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Kendinizi biraz yorgun hissettiğiniz bir haftadasınız sevgili Boğa burçları… Halsizliğin yanında çalışma ortamınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz haberler, sizinle alakalı olmasa dahi canınızı sıkmaya yetecek. Adaleti her şeyin üzerinde tutan Boğa burçları, aldığınız haberlere kulak asmamaya çalışmalısınız. Ancak iş hayatınızda canınız sıkkın olsa da aşk hayatınız gayet güzel. Bu dönemde partnerinizden güzel destekler alacaksınız. Yeniay zamanı ise yakın gördüğünüz bir arkadaşınıza kırılabilirsiniz.

        4

        İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftaya oldukça yoğun bir başlangıç yapıyorsunuz sevgili İkizler burçları. Ofis içindeki haberleşmeler ve çalışma yükünüzün artması kendinize vakit ayırmanızı engelliyor. Öte yandan geçtiğimiz hafta başlayan Mars retrosu sosyal çevrenizle olan ilişkilerinizi etkileyecek. Örneğin tez canlılığınız nedeniyle ağzınızdan istemediğiniz sözler çıkabilir. Bu şekilde hareket ederek aslında kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Dikkatli olmanızda fayda var. 17 Eylül’deki Yeniay’da kariyerde karışan düzeni oturtmaya başlıyorsunuz.

        5

        YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Haftaya oldukça hareketli başlıyorsunuz sevgili Yengeç burçları… Birkaç meseleyle aynı anda ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ve bu durum sizleri fevrileştirebilir. Örneğin düşünmeden hareket edip sesinizi yükseltebilirsiniz. Başkalarından çok kendinizi düşüneceğiniz bu dönemde eleştirilere açık olmalı ve daha planlı hareket etmelisiniz. Öte yandan geçmişte ilişki yaşadığınız biriyle irtibata geçebilirsiniz. Geçmişte yaşanan ve yarım kalmış meseleleri kapatıp önünüze bakmaya başlayabilirsiniz.

        6

        ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Güzel fakat stresli bir haftaya adım atıyorsunuz sevgili Aslanlar… Örneğin gelecekle ilgili belirsizlikler sizleri biraz sıkıntıya düşürüyor. Genç yaşta olanlar ve daha yolunu çizmekte zorlanan Aslanlar eğitim ve kariyerle ilgili kararsızlık yaşayabilir. Eğer ciddi bir adım atmak istiyorsanız kendinize güvenin ve zaman kaybetmeden harekete geçin… Çalışan Aslanların ise sabırları sınanabilir, bu nedenle fevri davranmaktan kaçınmalısınız.

        7

        BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Aşk konusunda çok şanslı olduğunuz bir haftadasınız sevgili Başaklar… Zaten bu yaz aşka olan inancınızı kazanacağınızı belirtmiştik… Partnerinize olan bağlılığınız, birbirinize duyduğunuz güven hayata daha umutla bakmanızı sağlıyor. Öte yandan devam eden Mars retrosu maddi konularla ilgili zorluklar yaşanabileceğinin sinyalini veriyor. Unutulmuş ödemeler, günlük harcamalardaki artışlar canınızı sıkabilir. Bu aralar borç almamanız ve yüklü harcamalar yapmamanızda fayda var. 17 Eylül’deki Yeniay zamanı ise maddi konularda rahatlamaya başlamanız olası…

        8

        TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Yeni haftada iletişimle ilgili kopukluklar meydana gelebilir sevgili Terazi burçları… Örneğin çok sevdiğiniz birini yanlış anlayabilirsiniz, arkadaşlarınıza darılabilirsiniz. Kırıldığınız konuları içinize atmadan sakin bir dille dışarı vurursanız bu dönemi güzel bir şekilde atlatacaksınız. . Sadece aşk ve ilişkilerde değil, ortaklaşa ilişkilerde bu duruma dikkat etmeyi unutmayın… Aşk ve ilişkilerde ise güzel bir dönemdesiniz. Eğer birlikteliklerde belirsizlik mevcutsa, karşınızdakinin hareketlerini çözemiyorsanız bitişler ve başlangıçlar olası gözüküyor.

        9

        AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Bulunduğunuz düzenden sıkıldığınız, kabuğunuzun dışına çıkmak istediğiniz bir haftadasınız… Çalışma hevesiniz oldukça yüksek. Ancak Mars gerilemesi devam ediyor ve amaca ulaşırken çok daha fazla emek vermemiz gerekiyor. Bir işe başlamak, spor yapmak, kariyerde bir görevi yerine getirmek ekstra zor olacak sizler için… Ancak zorluklar karşısında pes etmeyerek, geç de olsa amacınıza ulaşabilirsiniz. Yeniay’da ise aşk ve ilişkilere dikkat etmek gerekiyor. Sağlıksız kararlar alabilir, bir anda tüm ilişkiyi kesmek isteyebilirsiniz.

        10

        YAY VE YÜKSELEN YAY BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sosyalleşmeyi, gezip eğlenmeyi çok seven Yay burçları yeni haftada durgunlaşıp evine kapanmaya başlıyor… Hem pandemide vakaların artışı hem de iş stresi sizi daha evcimen yapıyor. Dahası enerji düşüklüğüyle beraber kariyerde kendinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz. Bu nedenle kariyerde ciddi girişimlerden kaçınmalı ve dalgınlığınıza teslim olmamalısınız. 17 Eylül’deki Yeniay’da kariyerde bitişler ve başlangıçlar yaşanabilir. İş değişikliğine gidebilir, yeni bir eğitime başlayabilir ve mevcut düzenden çıkabilirsiniz.

        11

        OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sağlığınızın yerinde, enerjinizin yüksek olduğu bir haftadasınız sevgili Oğlak burçları... Öte yandan enerjinizi işle alakalı konulara fazlasıyla harcayabilirsiniz. Mars retrosunun etkileri bu hafta da devam ederken planlarda birtakım aksilikler, yavaşlamalar meydana gelebilir. Anlaşmalarda ufak tefek sıkıntılar yaşanabilir. Bu nedenle büyük anlaşmalarınızı ve projelerinizi çok iyi bir şekilde kontrol etmeli, hiçbir eksikliği gözden kaçırmamalısınız. Öte yandan ev içinde de ani öfkelenmeler yaşamamaya dikkat etmeli ve kontrollü davranmalısınız.

        12

        KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Ne istediğini bilen ve başı hep dik duran Kova burçları, yeni haftada kafa karışıklığı yaşayabilirsiniz. Ayrıca Mars retrosu devam ederken 15 Kasım’a kadar eğitim ile ilgili konulara, kardeş ve yakınlarla olan ilişkilere, iletişime, kariyere dikkat etmelisiniz. Dikkat etmeniz gereken en önemli konusu ise iletişim… Alınganlıkların artabileceği bu dönemde sizden hiç beklenmedik tepkiler verebilirsiniz. Her konuda yoğun hisler besleyebilirsiniz. He şeyi çok detaylı düşünmek sağlığınızı da etkileyebilir ve başınız yoğun bir şekilde ağrıyabilir. Yeniay zamanı ise ani bitişler ve başlangıçlar gündeminizde olacak.

        13

        BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURÇLARI İÇİN HAFTALIK BURÇ YORUMU

        Sevgili Balıklar geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu hafta da maddi konular canınızı sıkıyor. Ne kadar çok çalışsanız da elinize geçen paranın azlığından şikayet ediyorsunuz. Mars gerilemesi devam ederken harcamalarınız da kontrolden çıkıyor. Harcamalarınızı iyi planlarsanız, tasarrufa yönelirseniz bu süreci daha iyi atlatabilirsiniz. Öte yandan aniden ruh haliniz değişkenlik gösterebilir ve karamsar bir hale bürünebilirsiniz. Bu durumdan kurtulmak için spora yönelebilirsiniz. 17 Eylül’deki Yeniay’da ise iş ortamıyla alakalı değişimler yaşanabilir. Sizinle alakalı olmasa da bu durumdan etkilenebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ