Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eğitim BirSen Batman'ın Sason ilçe temsilciliği tarafından maddi durumu düşük 200 aileye bayramlık giyim yardımı yapıldı.

        Sendika destekleriyle elde edilen 20 bin Türk Lirası değerinde yetişkin ve çocuklara giyim yardımında bulunduklarını belirten Eğitim BirSen Sason Temsilcisi Kemal Belge, “Yaptığımız giyim yardımı ile ihtiyaç sahibi olan insanların bu bayramda yüzünü güldürmeyi hedefledik. Sendikamız bundan sonraki zamanlarda imkanlarımız doğrultusunda çeşitli alanlarda yardımlarımızı devam ettirmeye çalışacağız. Giyim yardımında bebek, genç, yetişkin olmak üzere birçok vatandaşımıza ulaşmaya çalıştık. Her zaman insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak, onların bir eksikliğini gidermek için Eğitim BirSen olarak insani yardımlarımızı devam ettirmeye çalışacağız emeği gecen bütün arkadaşlara sendika adına teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler