Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'ın Sason ilçesinde 43 yaşındaki Yüksel Yalçın Bozkurt, çayın etrafında biriken ağaç dallarını toplayarak atölyesine taşıyor. Boş zamanlarında atölyesine uğrayıp topladığı eşyalara bakan Bozkurt, küçük dokunuşlarla dallardan sanat eseri ortaya çıkarıyor.

        Sason'da yaşayan Bozkurt, boş zamanlarında çayın etrafına giderek işine yarayabilecek ağaç dallarını alıp atölyesine taşıyor. Çevreden edindiği odunları da atölyesine taşıyan Bozkurt, birkaç gün dinlendikten sonra tekrar atölyesinin yolunu tutarak çalışmalarına başlıyor. Öncelikle topladığı odun ve ağaç dallarına uzun uzun bakıp onlardan ne yapabileceğini kafasında kuran Bozkurt, daha sonra kolları sıvayarak işe koyuluyor. Atık durumda olan malzemeleri birer birer işleyen Bozkurt, bunlardan birer sanat eseri ortaya çıkarıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler