Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'ın Beşiri ilçesinde faaliyet gösteren Garzan Jandarma Karakol Komutanlığı yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla konteynerda değil tam donanımlı binada hizmet verecek.

        Batman İl Özel İdaresince ihale edilen ve yapımı bitme aşamasına gelen karakol binası inşaatında incelemelerde bulunan Batman Valisi Hulusi Şahin, Beşiri Garzan Karakol Komutanlığı hizmet binası inşaatını gezerek, çalışmalar hakkında yüklenici firma ile teknik personelden bilgi aldı. Karakol Komutanlığında görev yapan personelin, mevcut binanın yetersiz olması nedeniyle yıllardır çok zor şartlar altında, konteynerlerde hizmet verdiğini belirten Vali Şahin, yapımı bitme aşamasına gelen yeni karakol binasının son derece kullanışlı, modern ve ferah bir hizmet binası olduğunu söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler