Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KamuÜniversiteSanayi İşbirliği Planlama ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi.

        Toplantıda KÜSİ İl Temsilcisi Doç. Dr. İlker Tekin KÜSİ Çalışma Grubu’nun Bayburt’ta gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında katılımcılara sunum yaptı. Bayburt Üniversitesi Öğr. Üyesi Murat Çolak da KÜSİ faaliyetleri, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Kahvaltı Dünyası’nın modernize edilmesi ve yöresel ürün ‘Kurut Peynirinin üretim sürecinin modernizasyonu ve seri üretime geçilmesi ile ilgili hazırlanan inovasyon projesi hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

        Toplantı kamu üniversite sanayi işbirliği ve koordinasyonunun daha ileri noktalara taşınması konusunda yapılan bilgi alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

        Bayburt Valiliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk ve kurul üyeleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler