Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Ali Hamza Pehlivan, BayburtErzurum Karayolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi eğitim kampüsü bölgesinde devam eden yol çalışmalarını inceledi.

        Vali Pehlivan, okul giriş çıkışlarında oluşabilecek kazaları engellemeye yönelik hayata geçirilen proje hakkında Milli Eğitim Müdürü Cengiz Karakaşoğlu ile Karayolları 106. Şube Şefi Burak Şara’dan bilgiler aldı. Vali Pehlivan alandaki incelemelerinin ardından çalışmaları yürüten Bayburt Belediyesi ve Karayolları ekiplerine çalışmalarında kolaylıklar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

        Çalışmalar kapsamında kampüs yakınındaki kavşaktan verilen yan yol ve kampüs önüne yapılan kaldırım ile öğrencilerin okula ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanmış olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler