Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt Gençlik Merkezi Bayburt Üniversitesinde okuyan öğrencilere yardımcı olabilmek için kullanılacak durumda olan ikinci el eşya toplama kampanyası başlattı.

        Bayburt Gençlik Merkezi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        “Sosyal medya hesabından, üniversite eğitimi için ilimize gelen öğrencilere Bayburt halkı olarak misafirperverliğimizi göstermek ve yardımcı olabilmek amacıyla kullanılacak durumda olan eski eşyalarınızı onlara ulaştırmak için Bayburt gençlik merkezi ile iletişime geçebilirsiniz. Bayburt Üniversitesi’nde okuyan öğrencilere yönelik toplanacak eşyalar içerisinde buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kanepe, oturma grubu, ocak ve kullanılacak durumda olan hür türlü eşya Bayburt gençlik merkezi tarafından toplanarak ihtiyacı olan öğrencilere ulaştırılmak üzere toplanmaktadır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler