Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’nin önemli siyaset bilimcilerinden Dr. Mustafa Çalık, Bayburt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi'nde Sosyoloji Bölümü'nde derslere girecek.

        Hayatının bir dönemini geçirdiği Bayburt’la olan bağlarını hiç koparmayan ve Gümüşhaneli olduğu kadar Bayburtlu olarak da tanınan, bilinen ve sevilen Dr. Çalık, yakın zamanda geçirdiği ciddi bir rahatsızlıktan dolayı ilk dönem başlayacağı üniversitedeki derslerine girememişti. Sağlığına kavuşan Çalık, bugün itibariyle bilgi birikimini, tecrübelerini, deneyimlerini Bayburt Üniversitesi ve öğrencileri ile paylaşacak.

        Cedit Neşriyat ve Türkiye Günlüğü Dergisi’nin sahibi olan Dr. Mustafa Çalık, her Pazartesi günü Bayburt Üniversitesi’nde olacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler