Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne atanan Selami Ersen yeni görevine başladı.

        Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bayburt İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Selami Ersen atandı. Daha önce Demirözü İlçe Tarım Müdürlüğü ve Belediye Başkanlığı görevlerinde bulunan Selami Ersen yeni görevine başladı.

        Selami Ersen Kimdir?

        1974 yılında Bayburt’ta doğdu. Selami Ersen, ilk ve orta öğrenimini Bayburt’ta, lisans eğitimini 1997 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümünde tamamladı. 2000 yılından itibaren Demirözü İlçe Tarım Müdürü görevini sürdürürdü. 2009 yılında AK Parti’den Demirözü İlçe Belediye Başkanı seçildi. Demirözü'nde AK Parti’den iki dönem üst üste Belediye Başkanlığı yapan Ersen, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan seçimlerde partisi tarafından yeniden aday gösterilmedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler