Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Haberler: Korkunç bir halde bulunmuştu! İşte son hali

        Bayrampaşa'da, balkon korkuluklarında asılı bulunan Olena Tyhly'nin son görüntüleri ortaya çıktı. Ukrayna uyruklu 35 yaşındaki Olena Tyhly'nin galerici sevgilisi, polise verdiği ifadede, "Gece birlikteydik, sabaha karşı giderken balkondan bana 'seni seviyorum' diye bağırdı. Sonra mesaj attım. Sabah olayı arkadaşlarım söyledi. Neden böyle bir şey yaptı anlam veremiyorum" dedi.

        DHA'nın haberine göre, Ukrayna uyruklu 35 yaşındaki Olena Thyly dün 25 katlı lüks sitenin 12. katındaki balkon korkuluklarında asılı şekilde bulunmuştu. İtfaiye ekipleri merdivenle cesedi indirmişti. Olayla ilgili çalışmalarını sürdüren polis ekipleri sitenin güvenlik kamera görüntülerini inceledi. Kamera görüntülerinde Tyhly'nin gece saat 00.45 sıralarında siteye girdiği görülürken, Tyhly'nin ardından erkek arkadaşı olduğu belirtilen bir kişi 01.11 sıralarında siteye giriş yapıyor. Bir süre içeride kalan kişi 05.00 sıralarında ayrılıyor. Polisin intihar olarak değerlendirdiği olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Müslim Sarıyar'ın aktardığı bilgilere göre saat 05.00 sıralarında da siteden ayrıldığı belirlenen genç kadının erkek arkadaşını kimliğini tespit eden polis, galerici olduğu belirtilen M.A.'nın ifadesine başvurdu.

        Evli olduğunu söyleyen M.A., 5 yıldır Tyhly ile birliktelik yaşadıklarını, dairenin kirasını kendisinin ödediğini söyledi. Geceyi birlikte geçirdiklerini söyleyen M.A.,"Sabaha karşı 05.00 sıralarında daireden çıkarak bahçeye indim. Olena balkona çıkarak ‘Seni seviyorum' diye bağırdı. Ben de 'mesaj at ki seni sevdiğimi yazayım' dedim. Daha sonra eve gittim. Yatmadan önce ‘Ben yatıyorum hadi öptüm' mesajı gönderdim. Mesaja karşılık vermedi. Evli olduğum için telefonu kapattım. Sabah olayı arkadaşlar arayarak haber verdi"

        Yürütülen soruşturmada kadının ölümüyle ilgili intihar olasılığının ağır bastığı belirtildi. Olay gecesi daire kapısının kapalı olduğu anlaşıldı. Olena Tyhly'nin, birlikte yaşadığı M.A'nın evli olması nedeniyle bunalıma girdiği ve bu nedenle intihar etmiş olabileceği ifade ediliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ