Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Bebek sahilinde denize girdiler

        Kendilerini Çamlı Bahçe Boğaz sevdalıları olarak tanıtan Mustafa Yener, Yaşar Dikbıyık ve Ramazan Türkanoğlu yaz kış demeden her mevsim denize giriyor. Boğaz sevdalıları bugün de Bebek sahilinde denize girdi.

        DHA'nın haberine göre, Bebek sahilinde denize giren Mustafa Yenen, "Yaşım 63. Biz denize girmeyi seviyoruz. Onun için yaz kış denize giriyoruz. Biz koşu yapıyoruz. Adalelerimiz yıpranıyor.Onun için denize girmemiz gerekiyor" dedi.

        12 AY DENİZE GİRİYORLAR

        12 ay denize girdiğini belirten Ramazan Türkanoğlu ise "Biz burada hem yüzüyoruz hem spor yapıyoruz. Bugün 17 Ocak 2018. Biz hiç sezonu kapatmadık. Bize göre su çok normal. Biz hiç hastalanmıyoruz.Yaz kış yüzüyoruz. Herkese tavsiye etmiyoruz. Bizi görenler de denize girmek istiyor. Biz onlara tavsiye etmiyoruz. Onların denize girmesi kötü olur. Onların vücutları hazır olmadığı için hastalanabilirler.Normalde bu ayda kar yağması gerekiyor. Ama havalar güzel gidiyor. Bu da bizim de işimize geliyor" diye konuştu.

        "ÜŞÜMÜYORUZ, HASTA OLMUYORUZ"

        69 yaşında olduğunu ve yaz kış denize girdiğini söyleyen Yaşar Dikbıyık da "Kışın üşümüyoruz ve hasta olmuyoruz. Zamanı geriye aldık.Ve gençleşiyoruz. Sağlığımız yerinde.Bir sıkıntımız, sorunumuz yok. Aynı zamanda maraton koşuyoruz.Ve denize giriyoruz.Herkese tavsiye ediyoruz. Gelin beraber denize girelim" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ