Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Behzat Uygur'dan Demet Akalın'a esprili yanıt - Magazin haberleri
        1

        Şarkıcı Demet Akalın yakın dostu ve meslektaşı Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin'e doğum hediyesi olarak ünlü bir markanın saatini almıştı.

        2

        Şahin, saati satıp yenisini almak için mağazaya vermişti. Akalın'ın durumu öğrenmesi üzerine ikili arasında polemik yaşanmıştı.

        3

        Özlem Ada Şahin'in "Saati değiştirmek istedim, satmak değil. Demet Abla'yı aradım, sordum, izin istedim" diye açıklama yapması üzerine Akalın da, "Özlem seninle hiç konuşmadık ki! Kapat gitsin!" karşılığını vermişti.

        4

        Daha sonra Şahin'in "Demet Abla, Berkay ile telefonda konuştunuz ya. Sana sorduk, sen de 'tabii ki' dedin" sözleri üzerine Akalın'ın cevabı da daha sert olmuştu: "Bunamadım! Hani sen gençsin ya! Eşşeklik bende! Senin için gülümseme ikonuyla geçilecek konu! Bende değil! Hem saat alıp, hem yalancı olduk! Bir daha kimseye zıkkımın kökünü alırsam.”

        5

        "SONRA HEDİYE VERDİKLERİM ARASINDA NARGİLE BEHZAT"

        Yaşanan bu polemiğin üzerinden bir kaç gün geçti ve Behzat Uygur sosyal medya hesabı üzerinden sigarayı bıraktığını duyurdu.

        6

        Akalın'ın kendisine, "Nargile bırakayım mı güvenliğe" yorumunu yapması üzerine Uygur da, "Sonra hediye verdiklerim arasında nargile Behzat" yanıtını vererek gülümsetti. İkilin arasında geçen komik diyaloğa takipçileri de çok sayıda yorum yaptı.