Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Belhanda'dan Fatih Terim, Kadıköy, Sneijder ve Galatasaray açıklamaları! Galatasaray haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Galatasaray'ın Faslı yıldızı Younes Belhanda, lig değerlendirmesinde bulunurken çarpıcı açıklamalar yaptı. Sezon başında formasını aldığı Wesley Sneijder'le ilgili de konuşan 27 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim'in gelişini değerlendirdi.

        2

        Sezon başında 10 numaralı formayı seçtiği için pişman olmadığını dile getiren Belhanda, Fotomaç'a verdiği röportajda "6 veya 8 numara pozisyonlarında da oynayabilirim ancak asıl pozisyonum 10 numara" ifadelerini kullandı.

        3

        Takımda kendisinden daha iyi frikik atan oyuncular olduğu için duran topların başına geçmediğini kaydeden Faslı yıldız, "Sorumluluk almaktan hiçbir zaman kaçınmadım" dedi.

        4

        Taraftarlara mesaj göndererek ikinci yarıda çok daha iyi bir Belhanda izleteceğini ifade eden 27 yaşındaki futbolcu, Galatasaray'ın Kadıköy'de yıllardır kazanamamasını değerlendirdi.

        5

        "KADIKÖY'DE KAZANIRIZ"

        Türkiye'den daha önce teklif alıp almadığı sorusunu yanıtlayan Belhanda, "Fenerbahçe'den teklif almıştım ancak benim tercihim baştan bu yana Galatasaray'dı" ifadelerini kullandı.

        6

        Faslı yıldız, "İstanbul ve Galatasaray hakkında duyduklarım beni etkilemişti. Galatasaray'ın Avrupa'daki imajı, kararımda etkili oldu."

        10

        FATİH TERİM'İN GELİŞİ...

        Galatasaray'ın başına 4. kez geçen Fatih Terim'le ilgili konuşan Belhanda, tecrübeli çalıştırıcının gelişiyle yeni bir dönem başladığının altını çizdi.

        11

        27 yaşındaki orta saha, "Buraya gelmeden önce de onu tanıyordum. Galatasaray tarihi için önemli bir isim."

        12

        "Daha önce neler yaptığını ve benden neler istediğini biliyorum."

        16

        "En üzüldüğüm maç ise farklı kaybettiğimiz Başakşehir mücadelesi oldu. Bu sene şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

        17

        WESLEY SNEIJDER'LE İLGİLİ

        Sezon başında Wesley Sneijder'in giydiği 10 numaranın, Hollandalı yıldız daha ayrılmadan kendisine verilmesi nedeniyle bir grup Galatasaray taraftarından tepki gören Belhanda, Sneijder'le kıyaslandığı için üzülmediğini söyledi.

        18

        Faslı yıldız, "Sneijder çok büyük bir futbolcu. Bu formayla kazandığı, hatta kazandırdığı kupalar var."