Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Belhanda'ya büyük tepki! Galatasaray Real Madrid maçı... - Futbol Haberleri

        Galatasaray'ın Real Madrid ile oynadığı maçta Younes Belhanda taraftarların tepkisine maruz kaldı.

        Maç boyu yaptığı top kayıpları ile dikkat çeken Faslı futbolcu, 66. dakikada yerini Ömer Bayram'a bıraktı.Belhanda, kenara gelirken taraftarlar ıslık yağmuru başlatırkenbaşta Fatih Terim olmak üzere yedek kulübesi tepkileri durdurmaya çalıştı. Bu esnada Belhanda da taraftarların tepkisine el kol hareketleriyle yanıt verdi. Islık sesleri yükselirken oyundan çıkan Belhanda doğrudan soyunma odasına gitti.

        HASAN ŞAŞ GETİRDİ

        Soyunma odasına giden Faslı 10 numaranın ardından yardımcı antrenör Hasan Şaş da içeri giderken yıldız ismi kulübeye geri getirdi.

        REKLAM

        AİLESİ STADI TERK ETTİ!

        Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, maçın ardından Belhanda'ya gösterilen tepkileri yorumladı. Albayrak, yıldız ismin ailesinin de stadı terk ettiğini belirterek şunları söyledi:

        "Çok üzgünüz, taraftarın futbolculara tepkisine çok fazla üzüldüm. Bu futbolcular bizi iki sene üst üste şampiyon yaptı. Bunlar bizim canımız, ciğerimiz.Taraftarlardan rica ediyorum, oyuncularımız değerli ve aileleri bizim yanımızda. Belhanda'nın ailesi stadı terk etti, gittim arabadan aldım ve geldim. Futbolcularımız onlara sahip çıksın. Biz birlik olursak, önümüzde kimse duramaz."

        "SOYUNMA ODASINA GİTTİM"

        "Belhanda için soyunma odasına gittim ve tekrar sahaya getirdim. Belhanda bizim çok değerli oyuncumuz. Çenesi kırıldı, öyle oynadı ve fedakarlıklar gösterdi. Real Madrid'e yenildik diye taraftarın böyle yapması beni üzdü. Onlardan rica ediyorum, yapmasınlar."

        REKLAM

        SERI'YE DE ISLIK

        Sarı-kırmızılı ekipte 77. dakikada yerini Emre Mor'a bırakan Jean Michael Seri'ye de bazı taraftarlar tepki gösterirken tribünün büyük bölümü Fildişi Sahilli futbolcuyu alkışladı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ