Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bella Hadid: Her gece ağlıyorum - Magazin haberleri
        1

        Dünyaca ünlü model Bella Hadid, Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile ilişkisini bitirmesinin ardından Marc Kalman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi ile yollarını ayırdığı öne sürülen Hadid, şaşırtan bir paylaşımda bulundu.

        2

        "SENİ VE SÖZLERİNİ SEVİYORUM"

        25 yaşındaki Bella Hadid, gözyaşları içinde verdiği pozları 47,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladı.

        Hadid, Willow Smith'in kendi ile hesaplaştığı ve sorunlarını anlattığı videonun altına "Seni ve sözlerini seviyorum" yazdıktan sonra kendi zihni ve hayatıyla ilgili gerçekleri açıkladı.

        3

        "KUSURLARIMIZDA BİR ARAYA GELECEĞİZ"

        "İnsanlar herkesin temelde aynı şekilde hissettiğini unutuyor." diyen ünlü isim, "Kaybolmuş, kafası karışmış, neden burada olduklarından gerçekten emin değiller. Bu endişe, herkes bunu hissediyor ve bir şekilde üstünü kapatmaya çalışıyor. Kusurlarımızda bir araya geleceğiz." ifadelerini kullandı.

        4

        "İYİ OLACAĞIZ"

        Bella Hadid, son olarak sözlerini, "Güvensizliğimizde, neşemizde, mutluluğumuzda ve her şeyi güzel ve doğal olarak kabul edin. Bu duvarları yıkacak ve herkesin 'Hayır, seni, acını ve sevincini anlıyorum' demesini sağlayacak olan şey bu. İyi olacağız." şeklinde noktaladı.

        5

        "ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ" İDDİASI

        Öte yandan ilişkileriyle gündemde olan Hadid ile Kalman'ın aşkları hakkında farklı yorumlar da yapılıyor. Bunlardan biri de ikilinin, önceden iyi arkadaş olduğu söylentileri... Bella Hadid ile Marc Kalman'ın arasındaki yakınlığın daha sonra da romantik bir ilişkiye dönüştüğü konuşuluyor.

        Hadid ile Kalman'ın birlikte olduğunu ilk kez Deux Moi adlı bir internet sitesi ileri sürmüştü. Bu ayın ilk haftasında, Cannes'da bir grup arkadaşıyla yemek yerken görülen Hadid'in yanında yeni sevgilisi olduğu ifade edilmişti. Ancak ünlü model, konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmamıştı.

        6

        İkilinin New York'ta birlikte görev aldıkları bir proje esnasında tanıştığı öne sürülmüştü. Ortaya atılan bir başka iddiaya göre; Bella Hadid ile Marc Kalman, yaklaşık bir yıldır gözlerden uzak bir şekilde flört ediyor.

        7

        Ünlü modelin yeni sevgilisini ailesiyle de tanıştırdığı konuşuluyor. Bella Hadid'in annesi Yolanda Hadid de kızının yeni ilişkisinden dolayı çok mutlu olduğu iddialar arasında yer alıyor.

        8

        BÜYÜK AŞK BİTTİ

        Gerçek adı "Abel Makkonen Tesfaye" olan Kanadalı şarkıcı The Weeknd ile model Bella Hadid, 2015 yılında ilişki yaşamaya başlamıştı. İkili, geçtiğimiz aylarda birlikteliklerini noktalamıştı.

        9

        "DÖNÜŞÜMÜZ YOK"

        Weeknd, 'Over Now' (Bitti) adlı yeni şarkısı ile bu ilişkiyi geride bıraktığını dünyaya ilan etmişti.

        Ünlü şarkıcının kendisinin yazdığı parçada, "Dönüşümüz yok / Eskisi gibi olamıyoruz / Bitti / Artık aklını bu aşkla daha fazla kurcalama" sözleri geçiyordu.

        10

        Hadid, bunun üzerine sosyal medya hesabından zaman zaman ağladığı anları paylaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ