Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bella Thorne'a Armie Hammer tepkisi - Magazin haberleri
        1

        Bella Thorne, hakkında çıkan istismar iddiaları nedeniyle, Jennifer Lopez'li Shotgun Wedding filminden ayrılmak zorunda kalan ve Hollywood kapılarının bir bir kapanması tehlikesiyle karşı karşıya kalan Armie Hammer'a destek verdi.

        2

        Disney kanalının şöhrete kavuşturduğu genç kuşak yıldızlardan olan ve son olarak 18 yaş sınırlı filmin yönetmen koltuğuna oturan Bella Thorne, Instagram hesabından Armie Hammer ile yaptığı paylaşımda, "Onu ve ailesini rahat bırakın. Acayip bir yamyam olması imkansız. Hakkında çıkan iddialar yalan." ifadelerini kullandı.

        3

        Thorne'un bu paylaşımı sosyal medyada gündem oldu ve tepki çekti.

        4

        NELER OLMUŞTU?

        Birçok kadına cinsel içerikli mesajlar attığı ve bunların yamyamlık fantezileri içerdiği iddialarıya gündemde olan Armie Hammer önce Jennifer Lopez'in de rol aldığı Shotgun Wedding filminden ayrılmak zorunda kaldı.

        5

        Sonra eski sevgilisinin sözleriyle daha da zor günler yaşmaya başladı.

        Hammer ile ağustos ayında ayrılan Courtney Vucekovich, söz konusu mesajların sürpriz olmadığını söyledi. Vucekovich, "Bir keresinden kaburgamı kırmak ve barbeküde pişirip yemek istedi. Bana 'Senden bir ısırık almak istiyorum"' diyordu. Dişlerinde deri bulunma düşüncesini seviyor" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ