Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Bella Thorne ile Benjamin Mascolo evleniyor - Magazin haberleri
        1

        Disney kanalının şöhrete kavuşturduğu genç kuşak yıldızlardan olan Bella Thorne, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan şarkıcı Benjamin Mascolo ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

        2

        Mascolo'nun evlenme teklifine "Evet" yanıtını veren Thorne, önceki akşam nişanlısıyla birlikte Los Angeles'taki ünlü bir restorana giderken görüntülendi.

        3

        YÜZÜK GÖRÜNDÜ

        Akşam yemeği için pırıltılı bir kıyafet tercih eden 23 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarına poz vermeyi ihmal etmedi. Nişanlısının kendisine aldığı yüzüğü de gösteren Bella Thorne, daha sonra restorana girdi.

        4

        NİŞANLISI DA KENDİSİ GİBİ ÜNLÜ

        Öte yandan Amerikalı oyuncunun nişanlısı Benjamin Mascolo da gösteri dünyasının ünlü isimleri arasında yer alıyor. İtalyan şarkıcı, 'Time Is Up', 'Young Lust' ve 'Graceland' gibi yapımların bestecisi olarak tanınıyor.

        5

        İLK KEZ 2003 YILINDA KAMERA KARŞISINA GEÇTİ

        ABD Florida doğumlu olan Bella Thorne, 2003 yılında ilk film deneyimini "Stuck on You" ile yapmıştı.

        Thorne, 2008 yılında oynadığı "My Own Worst Enemy" adlı dizide Taylor Lautner ile başrolü paylaştı ve yardımcı rolü ile bir Young Artist Award kazanmıştı.

        6

        2009'da "Forget Me Not" adlı bir korku filminde oynayan oyuncu, 2010 yılında "Waverly Büyücüleri"nde Max'in sevgilisini canlandırmıştı.

        2013'te "Kurbağa Krallığı", 2015'te "The Duff", 2016'da "İyi Arkadaşlar, Ratchet & Clank" ve "Boo! A Madea Halloween" gibi filmlerde rol almıştı.

        Thorne, oyunculuktan sonra şarkıcılığa da adım atmıştı.