Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Ben Affleck ile Jennifer Lopez'in çocukları bir arada! - Magazin haberleri
        1

        Jennifer Lopez (51) ile Alex Rodriguez, yaklaşık üç ay önce yaptıkları ortak açıklama ile ilişkilerinin noktaladıklarını duyurmuştu. Lopez, bu ayrılıktan kısa bir süre sonra da 17 yıl önce aşk yaşadığı aktör Ben Affleck'e (48) geri dönmüştü.

        2

        ÇOCUKLAR DA BİRBİRLERİYLE TANIŞTI

        Bir süredir gazetecilerden köşe bucak kaçan çift, artık birlikteliklerini saklamıyor. Aşkları tam gaz süren ikiliden Ben Affleck, hafta sonunu oyuncu Jennifer Garner ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları Samuel, Seraphina ve Jennifer Lopez'in kızı Emme ile birlikte geçirdi.

        3

        Kaliforniya'daki bir eğlence merkezinden çıkarken objektiflere yansıyan oyuncunun ve çocukların yanında, bakıcı ya da güvenlik görevlisi olduğu düşünülen bir kadının da yer alması dikkkat çekti.

        4

        Hem çocukların hem de Ben Affleck'in elinde içecek ve atıştırmalık paketlerin olduğu görüldü. Ancak fotoğraflarda, Jennifer Lopez'in ikiz çocuklarından Max'in yer almaması dikkatlerden kaçmadı.

        5

        "BU KEZ ONU KAYBETMEK İSTEMİYOR"

        Sık sık paparazzilere mutluluk pozları veren aşıkların yakın zamanda birlikteliklerini evlilikle taçlandıracakları da konuşuluyor. OK! Magazine'e konuşan bir kaynak, Affleck'in bu kez Jennifer Lopez'i kaybetmek istemediğini belirtmişti.

        6

        EVLİLİK TEKLİFİ HAZIRLIĞINDA!

        Aynı isim, "Teknik olarak bu yeni bir ilişki gibi görünebilir ancak onlar yıllar önce bıraktıkları yerden devam ediyorlar. Birbirleri hakkında her şeyi biliyorlar" ifadelerini kullanmıştı.

        Closer'a konuşan başka bir kaynak ise ünlü aktörün, evlilik teklifi için hazırlık yaptığını söylemişti.

        7

        SEVGİLİSİNİN DOĞUM GÜNÜNDE DİZ ÇÖKECEK

        Çifte yakın isimlerin bu açıklamalarının ardından Ben Affleck'in 24 Temmuz'da 52 yaşına girecek olan Jennifer Lopez'in karşısında diz çökmeye hazırlandığı konuşuluyor. Mutlu ilişkileri birliktelikleri ve ilişkilerini ciddiyete dökmeye hazırlanan çiftin, Lopez'in doğum gününde evlilik yolunda ilk adımı atmaları bekleniyor.

        8

        EVLİLİK İÇİN TEK ŞARTI ÇOCUKLARI

        Daha önce 3 kez nikah masasına oturan Lopez ise çocukları tarafından temkinli davranmaktan yana. Ünlü şarkıcı, Marc Anthony ile evliliğinden olan 13 yaşındaki ikizleri Emme ve Maximilian onayını almadan evlenmek istemiyor.

        Çifte yakın kaynaklar, Lopez'in küllerinden doğan aşkı çok tutkulu yaşadığını belirterek, "Lopez, ilişkilerdeki kimyaya her zaman önem verdi. Böyle bir yıldırım aşkının kaç kez yaşanabileceğinin farkında" diyor.

        9

        BAŞ BAŞA TATİLE ÇIKTILAR

        Bir dönem 'Bennifer' olarak anılan ve 17 yıl sonra yeniden bir araya gelen Lopez ile Affleck, geçtiğimiz ay Montana'da tatil yapmıştı. İki çocuk annesi Lopez ve Affleck, birkaç günlük kaçamak sonrası Los Angeles'e geri dönmüştü. Otomobilleriyle seyir halindeyken objektiflere takılan ikiliden Ben Affleck'in şoför koltuğunda, Jennifer Lopez'in de onun hemen yanında oturduğu görülmüştü.

        10

        NİŞANLANMIŞLARDI

        Jennifer Lopez ile Ben Affleck, "The Interest" film setinde tanışmıştı ancak o dönem ünlü şarkıcı, Chris Judd ile evliydi. Lopez, Judd'dan boşandıktan sonra Affleck ile büyük bir aşka yelken açmıştı. İkili, ardından nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Hatta Affleck, o dönem Lopez'in albümünün en ünlü şarkısı 'Jenny from the Block'ın klibinde bile rol almıştı.

        11

        DÜĞÜNLERİNİ ERTELEYİP, AYRILIK KARARI ALMIŞLARDI

        Mutlu birliktelikleri süren çiftin aşkları, ortaya atılan iddiaların ardından yarım kalmıştı. Jennifer Lopez'e 2.5 milyon dolarlık pembe elmas bir nişan yüzüğü takan Ben Affleck'in yüzüğü olmadan kulüplerde eğlendiği öne sürülmüştü. Ünlü aktörün film çekimi için gittiği Kanada'da bir kulüpte kadınlarla birlikte olduğu da iddia edilmişti.

        İkili, haklarında çıkan bu dedikoduların ardından önce evlilik tarihlerini ertelemiş, ardından da 2004 yılında yollarını ayırdıklarını duyurmuştu. Ayrılığı isteyen tarafın Ben Affleck olduğu konuşulurken, oyuncu kısa bir süre sonra Jennifer Garner ile evlenmişti. Jennifer Lopez'in de hayatına eski arkadaşı olan ünlü şarkıcı Marc Anthony girmişti.

        12

        NİKAH MASASINDAN DÖNDÜ

        Jennifer Lopez-Alex Rodriguez çifti, evlilik konusunda beklenmedik bir karar vermişti. Lopez, geçtiğimiz yıl aralık ayında nişanlısı ile birlikte nikahsız yaşamayı tasarladıklarını dile getirmişti.

        Şarkıcı, "Bekleyip, göreceğiz. Acelemiz yok. Her şey yolunda. Doğru zamanda olacaktır" açıklamasının ardından, "İkimiz de daha önce evlendik. Evlenmeli miyiz, evlenmemeli miyiz? Bunun bizim için anlamı ne?" ifadelerini kullanmıştı. Ancak ikili ayrıldı.

        13

        3 KEZ EVLENDİ

        Jennifer Lopez, ilk evliliğini 1997-1998 yılları arasında oyuncu Ojani Noa ile yapmıştı. Lopez, ardından 2001-2003 yılları arasında yine bir başka oyuncu olan Cris Judd ile hayatını birleştirmişti.

        14

        Şarkıcı, son evliliğini de 2004 ile 2014 arasında kendisi gibi şarkıcı olan Marc Anthony ile yapmıştı. Çiftin bu evlilikten dünyaya gelen ikiz çocuklar var.

        15

        3 ÇOCUK BABASI

        Öte yandan Ben Affleck de 2005 yılında meslektaşı Jennifer Garner ile nikah masasına oturmuştu. 2018'de yollarını ayıran ikilinin; 15 yaşında Violet 12 yaşında Seraphina ve 9 yaşında Samuel adında 3 çocuğu bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ