Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Benfica-Fenerbahçe maçının Portekiz basınında yansımaları - Futbol Haberleri
        1

        Temsilcimiz Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda Benfica'ya 1-0 yenildi. Portekiz ekibine galibiyeti getiren golü 69. dakikada Cervi kaydetti. 2008-2009 sezonundan bu yana Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayan Fenerbahçe, büyük özlemi dindirmek için 14 Ağustos'ta Kadıköy’de oynanacak olan rövanş maçında rakibini en az 2 farklı skorla yenmek zorunda! Benfica - Fenerbahçe maçında turu geçen taraf; PAOK - Spartak Moskova maçının galibiyle play-off turunda karşı karşıya gelecek.

        2

        Dün akşam Luz Stadı'nda oynanan mücadeleyi manşetlerine taşıyan gazetelerden A Bola, Benfica'nın avantaj sağladığını ancak evinde fırsatı iyi değerlendiremediğini yazdı.

        3

        Portekiz gazetesi Fenerbahçe'nin karşılaşmada korkusuzca oyun sergilediğini, 69'uncu dakikada Cervi'nin attığı golün tur için yetersiz olduğunu ve Benfica'nın Türkiye'de acı çekeceğini kaydetti.

        4

        A Bola ayrıca karşılaşmada Portekiz temsilcisine galibiyeti getiren Cervi'nin her zamanki gibi takımı için elinden geleni yaptığını ifade etti.

        5

        Record gazetesi Cervi'nin fotoğrafını kullandığı kapağında kartalların avantajlı olduğunu yazdı.

        6

        Record ayrıca Benfica'nın ikinci devre daha iyi bir oyun sergileyerek üstünlüğünü gösterdi ifadelerini kullandı.

        7

        O Jogo gazetesi, Benfica'ya galibiyeti getiren golü 63'üncü dakikada Ferreya'nın yerine oyuna giren Castillo'nun atmak istediğini ancak Cervi'nin 69'uncu dakikada top ağlara gönderdiğini yazdı.

        8

        Correio da Manha gazetesi ise Cervi'nin kartalları rotada tuttuğunu ifade etti.

        9

        Gazete ayrıca Benfica'nın 14 Ağustos'ta oynanacak ikinci maç için avantaj yakaladığını ancak bu avantajın yetersiz olacağını kaydetti.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ