Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Benfica maçının ardından Aykut Kocaman patlaması! Fenerbahçe'den son dakika haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Benfica'ya elendi... Sarı-Lacivertli ekip Devler Ligi'ne veda ederken, sosyal medyada Aykut Kocaman sürprizi yaşandı. Deneyimli teknik adam Twitter'da bir anda çok konuşulanlar (trending topic) listesine girdi. Taraftarların bir bölümü Kocaman ile Benfica'nın elenebileceğini savundu. Taraftarların bir bölümü ise bu görüşe karşıt olarak Aykut Kocaman'ın başarılı olamayacağını belirtip Cocu'ya sahip çıktı. İşte o tweetler:

        2

        - Aykut Kocaman - Cocu kıyası yapanlar görüyorum. Vardar’a değil Benfica’ya elendik.

        3

        - Aykut Kocaman'ın geçen seneki Valbuena yerine Aatıf, Isla yerine Şener kararlarının ne kadar doğru olduğunu görüyoruz.

        4

        - Bu elenme için kimseye fatura çıkarmıyorum. Ancak şunu söylemek gerek. Eğer Aykut Kocaman devam etseydi, Fenerbahçe, Benfica'yı elerdi.

        5

        - Bu akşam Cocu'nun çıkardığı kadroyu Aykut Kocaman çıkarsa, yaptığı değişiklikleri Aykut Kocaman yapsa Fenerbahçe taraftarı linç etmişti Kocaman'ı. Ve Emin Olun Aykut Kocaman ile bu kadar kötüsü olamazdı.

        6

        - Benfica Aykut Kocaman sisteminin ekmeğini yedi.

        19

        - Aykut Kocaman seviciler futbol cahili olarak kalacaklardır hep. Mehmet Topal Josefle 1-0 olsun bizim olsun diye diye kanser oldu bu taraftar.

        20
        21

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ