Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bengü: 'Kimsin?' diye sorun bana - Magazin haberleri
        1

        Mutlu birliktelikleri süren Bengü ile Selim Selimoğlu, 2019'da kızları Zeynep'i geçtiğimiz yıl kasım ayında da ikinci çocukları Selim'i kucaklarına almıştı. Zaman zaman sosyal medya üzerinden aile pozlarını yayınlayan ünlü isimden yeni paylaşım geldi.

        2

        "KİMSİN?' DİYE SORUN BANA"

        Oğlu yeni doğduğunda çekilen bu fotoğrafını yayınlayan 43 yaşındaki şarkıcı, gönderisine "Kimsin?' diye sorun bana, 'Çocuklarımın annesiyim' derim." notunu düştü.

        Bengü'nün kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören paylaşımına; Merve Özbey, Safiye Soyman, Burcu Kara, Zeynep Beşerler ve Uğurkan Erez gibi ünlü isimler yorum yaptı.

        3

        OĞLUNUN YÜZÜNÜ BU PAYLAŞIMLA GÖSTERMİŞTİ

        Bengü, iki ay önce de oğlu Selim'in yüzünü yaptığı bu paylaşımla ilk kez göstermişti. Eşi, kızı ve oğlu ile evinin bahçesinde objektif karşısında poz veren ünlü şarkıcı, gönderisine "Biz..." ifadelerini not düşmüştü.

        4

        "BİR KIZ, BİR ERKEK YETER"

        Şarkıcı, "Toplamda kaç çocuk sahibi olmayı istiyorsunuz?" sorusuna ise "Babamıza kalsa 4-5 tane olacak ama bende o yok. Yaş sınırını aşıyorum. İkinci ile sahalara veda etmeyi düşünüyorum. Bir kız, bir erkek yeter. Babasını çok seviyorum, oğlunu da çok seveceğim" yanıtını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ