Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bensu Soral 'boşanma' sorularından kaçmak için kıta değiştirdi! - Magazin haberleri
        1

        2018'de nikah masasına oturan Bensu Soral ile Hakan Baş, haklarında çıkan boşanma dedikodularını doğrulamıştı. Çift, "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." ifadelerini kullanmıştı.

        2

        KITA DEĞİŞTİRDİ

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Soral, geçtiğimiz gün Bebekte görüntülendi. Otomobiliyle seyir halinde olan ünlü oyuncu, gazetecilerin kendisini görüntülemesi üzerine hızlandı.

        Bensu Soral, 'boşanma' sorularından kaçmak ve basın mensuplarını atlatmak için Avrupa'dan Anadolu yakasına geçti. Keyifsiz halleriyle dikkat çeken Soral, daha sonra trafikte izini kaybettirdi.

        3

        "BENSU NE DERSE O"

        Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Edis'in konserine giden iş insanı Hakan Baş, ayrılık haberleriyle ilgili soruları yanıtlamıştı. Soral ile kötü günlerden geçtiklerini ve her evlilikte böyle şeyler yaşanabileceğini söyleyen Baş, "Şu an olumlu mu, olumsuz mu?" ilerliyor sorusuna, "Bensu ne derse o!" yanıtını vermişti.

        4

        "EVLİLİĞİMİZİ KURTARMAK İÇİN ÇABALIYORUZ"

        Öte yandan Bensu Soral ise "Biz ortak bir açıklama yaptık. Sizden bir şey gizlemiyoruz. Daha önce anlattığımız gibi, hala bir karar veremedik. Bir boşanma söz konusu değil. Olursa zaten bunu saklamayız. Olduğunda sizinle paylaşırız. Şu an kurtarmak için çabalıyoruz ama olmazsa da kısmet zaten bu işler..." diye konuşmuştu.

        5

        "ORTAK ARKADAŞIMIZ"

        Geçtiğimiz aylarda Hakan Baş'ın gece kulübünde Mina Ceran ile samimi bir şekilde eğlendiği iddia edilmiş, ikili ortak açıklama ile iddiaları yalanlamıştı:

        Bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz, birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var.

        6

        "İNŞALLAH 10 YIL SONRA DA EN AZ BUGÜNKÜ KADAR MUTLU OLURUZ"

        Bensu Soral, 2019 yılında verdiği bir röportajda ,se Hakan Baş'a olan aşkını şu sözlerle dile getirmişti:

        Hakan ile farklı mesleklerde olduğumuz için birbirimizi besleyecek çok fazla konu oluyor. O çok özel bir insan. Böyle bir karaktere, ruha aşık olmamak mümkün değildi. 10 yıl sonra da umarım en az bugünkü kadar mutlu oluruz. Tek arıza yanım var; anında gemileri yakmak.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ