Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bensu Soral: Hakan Baş ile zor bir dönemden geçiyoruz - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş, üç yıl önce görkemli bir düğünle hayatlarını birleştirmişti. Ancak ünlü çift, son dönemde evliliklerindeki sorunları atlatmaya çalışıyor.

        2

        "HASSASİYET RİCA EDİYORUZ"

        Geçtiğimiz günlerde "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" diyen çiftten Hakan Baş, "Bensu ile uyuşamadığımızı düşündüğümüz bazı konulardan dolayı yaklaşık bir aydır çalkantılı bir dönem geçirdiğimiz doğru. Bir yandan da toparlamak için karşılıklı çaba sarf ediyoruz. Dışarıdan gelen yanlış yorumlar süreci daha da zora sokuyor. Hassasiyet rica ediyoruz" açıklamasını yaptı.

        3

        "ZOR VE DEĞİŞİK BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ"

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Hakan Baş'ın bu sözlerinin ardından Bensu Soral ilk kez konuştu. Yasemin Sakallıoğlu’nun Harbiye’deki gösterisine katılan ünlü oyuncu, ayrılıkla ilgili sorulara, "Üçüncü şahışlarla alakası olmayan bir durum. Bildiğiniz gibi Hakan ile değişik ve zor bir dönemden geçiyoruz" yanıtını verdi.

        4

        "KÜSMEDİK"

        Soral, ayrıca geçtiğimiz günlerde Hakan Baş ile katıldığı düğün töreni hakkında ise, "Küsmedik zaten aramız kötü değil" ifadelerini kullandı.

        5

        NELER OLMUŞTU?

        Bensu Soral ile Hakan Baş'ın uzun süredir yan yana görüntülenmemesi ve sosyal medya hesaplarından birlikte paylaşımda bulunmaması ayrılık dedikodularını beraberinde getirmişti.

        6

        "BEBEK KRİZİ"

        Ardından ünlü çiftin aralarında 'bebek krizi' çıktığı iddia edildi. Söylentilere göre; Baba olmak isteyen Hakan Baş, bu isteğini uzun süredir eşiyle paylaştı.

        7

        Ancak kariyerine öncelik veren 30 yaşındaki oyuncu, "Benim için henüz erken, daha yapmak istediğim işler var. Şimdi anne olursam kariyerim arka planda kalır" cevabını verdi.

        8

        MİNA CERAN İLE EĞLENDİ

        Hakan Baş'ın ayrıca Emirgan'daki bir mekanda sosyal medya fenomeni Mina Ceran ile eğlenirken görülmesi ayrılık söylentilerini bir kez daha gündeme getirdi.

        9

        "EVLİLİĞİMİZ HASSAS BİR SÜREÇTE"

        'Üçüncü kişi' iddialarının ardından çiftten ortak açıklama geldi. Soral ve Baş, "Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

        10

        "ÇOCUK İSTİYORUZ AMA ŞU AN İŞLERİME ODAKLANDIM"

        Bensu Soral, geçtiğimiz yıl gazetecilerin, "Anne olmayı istiyor musunuz?" sorusuna, "Eşim Hakan'la bir çocuk çok istiyoruz ama her şeyin bir vakti, zamanı var. Şu an işlerime odaklandım" cevabını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ