Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Berdan Mardini: Bu kadar olay olacağını bilmiyordum
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; '5. Uluslararası Altın Kalite Ödülleri', önceki akşam sahiplerini buldu. Organizasyonun sunuculuğunu Tuğba Özay ile Şenol İpek üstlendi.

        'Yılın Arabesk Fantezi Sanatçısı' ödülüne layık görülen Berdan Mardini, "Arabesk seviyoruz. Türküler ve yeni şarkılar yapmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

        2

        "SAÇLARIMI BOYAMAYI BIRAKTIM"

        Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yayınladığı fotoğraflarla gündem olan Mardini, "Ben doğal bir adamım. Ne varsa söylüyorum. Saçımı boyuyordum, şimdi boyamadım. Saçıma aklar düştü. 43 yaşına geldim bu saçımın güzel duracağını düşündüm. Saunadan çıkıp, üzerime ceket giydim ve hoşuma gittiği için paylaştım. O en doğal halimdi. Yoksa böyle bir imaj olur mu? Yeni imaj çalışmam pazartesi olacak. İmaj nasıl olurmuş herkes o zaman görecek." dedi.

        3

        "İNSANLAR BİRBİRİNE BENZEYEBİLİR"

        O halinin meslektaşı Özcan Deniz'e benzetilmesiyle ilgili de açıklama yapan ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

        Özcan ağabeyle konuştum. O da, "Spor yapıyordum beni aradılar. Hatta 'Yine ne yaptın?' diye korktum" diye espri yaptı. Aramızda samimi bir konuşma oldu. Kendisini takdir ediyorum. İlk çıktığımdan beri Özcan ağabeye benzetilme gibi durumum var. Ama hep kendi çizgimi ve kulvarımı seçtim. Ama Özcan Deniz çok başarılı bir hemşehrim. İnsanlar birbirine benzeyebilir. Niye o kadar uzadı anlamadım. Bu kadar olay olacağını bilmiyordum.

        4

        "İNSANLARA İŞ VERDİĞİM İÇİN MUTLUYUM"

        Berdan Mardini, ayrıca Mardin'de açtığı bir kozmetik fabrikasıyla ilgili, "Şu an 50 kişi ekmek yiyor. Seneye 200-250 kişiye çıkacak istihdam. İnsanlara kendi bölgemde iş verdiğim için çok mutluyum. Mayıs ayında kozmetik sektörüne giriş yapacağız." şeklinde konuştu.

        5

        BOŞANMANIN DETAYLARINI ANLATMIŞTI

        Öte yandan geçtiğimiz mart ayında boşandıktan sonra eski eşi Fatoş Yelliler'in yıllarca kendisini aldattığını öğrendiğini ileri süren ünlü türkücü, daha önce çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Çocuklarının annesi Fatoş Yelliler ile bir akşam eve gelmek istemediği için boşandığını söyleyen Berdan Mardini, tüm detayları anlatmıştı.

        6

        "HER KONSERE GİTTİĞİMDE O DA PERUK TAKIP EVDEN ÇIKIYORMUŞ"

        Eşinin kendisini aldatabileceğini hiç düşünmediğini söyleyen Mardini, "İlk başta ihaneti anlayamadım tabii çünkü kimse iki çocuğunun annesine bunu konduramaz! Ben yedi aydır sustum ama olaylar dinmedi. O benim sevgilim olsa ihaneti anlarım ama karım olunca daha başka... Evli olduğun için insanların böyle ilişkiye girmeyeceğini düşünüyorsun. İş için Bodrum'a gittim. Döndüğümde kadın evde yoktu. Sonra aradığımda 'Ben gelmeyeceğim, içeceğim.' dedi. Ben de 'Bir daha gelme o zaman.' dedim. Meğer ben Bodrum'a gidince, o da evden çıkmış ve gelmemiş. Ben her konsere gittiğimde çantasını hazırlayıp, dışarı çıkıyormuş. Peruk ve sahte isimlerle geziyormuş!" ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "BANA KOMŞUDAN FOTOĞRAF ATIP, BAŞKA YERE GİDİYORMUŞ"

        Eşinin ihanetini boşandıktan sonra öğrendiğini söyleyen Berdan Mardini, sözlerine şöyle devam etmişti:

        Ben bunların hepsini sonradan öğrendim. Olay akşam yaşandı, ben sabah 08.00'da avukatımı arayıp, boşanma davası açmasını istedim. Benim için evli ve çocuklu bir kadının eve gelmemesi boşanma sebebidir. Boşandıktan bir gün sonra çocuklarım ağlayarak, yanına gelip 'Baba, annem bizi otelde bırakıp, gitti.' diye her şeyi anlattı. Bana 'Komşuya gidiyorum.' diyor. Orada fotoğraf çekip, bana atıyor ama sonra başka bir yerlere gidiliyor. Ben konumları çocukların tabletinden öğrendim. Ben bunları konuşurken çocuklarım öğrenecek diye çok üzülüyorum.

        8

        "SAHTE HESAPLAR AÇIP, FOTOĞRAF PAYLAŞIYORMUŞ"

        Çocuklarımı komşularda ve otellerde bıraktığını anlayınca kamera ve HTS kayıtlarını çıkarttırdık. Bir baktık ki bu yumak dokuz seneye dayanıyor. Dokuz sene boyunca bir evcilik oyununun içine girmişiz. Sahte isimlerle sosyal medyada hesaplar açıp, fotoğraflarını paylaşıyormuş. Benim büyük bir hatam olsaydı bu 10 sene içinde çıkardı zaten.

        9

        "ÇOCUĞUNU GÖZDEN ÇIKARAN BİR İNSAN BENİM İÇİN BİTMİŞTİR!"

        Dava dosyası da gizli değil. Siz zaten bu dosyaya ulaşabiliyorsunuz. Ben bu kadar detay vermek istemiyorum. Fikirlerimiz ve namus anlayışımız değişebilir. Bunları göze alan çocuğunu gözden çıkaran bir insan benim için bitmiştir! Bu işin içinde uyanıklık ve üçkağıtçılık var. Çocuklarım ve ailemle çok mutluyum. Ben hiçbir şeyi araştırmadım. Bu belgelerin hepsi Instagram üzerinden geldi.

        10

        "ÇOCUKLARI OTEL ODASINDA BIRAKIP, AŞAĞIDA EĞLENİYORMUŞ"

        Sahte isimle başkasıyla evlenmiş. Evlilik cüzdanını falan evde çalışan bir kadın buldu. Fatoş, boşandıktan sonra evdeki yardımcıyı arayarak bu evlilik cüzdanının içinde olduğu poşeti imha etmesini söylemiş ama kadın da getirip, bana verdi. İlaç kullanıp, intihar etmeye çalışmış. Onun görüntüleri var. Çocukları iki otele bırakmış, bunun da kamera kayıtları var. Adli Tıp'ta kadının yasaklı madde kullandığının da ispatı var. Çocukları görüp, göremeyeceğine mahkeme karar verecek. Çocukları otel odasına bırakıp, aşağıda eğleniyormuş. Gece ise yan odaya geçiyormuş. Ertesi gün başka otelde bırakıyor, diğer gün komşuya bırakıp, gidiyor. Bana da komşudan fotoğraf atıp, sonra başka bir yere geçiyor.

        11

        "KONUŞURSAM İNSAN İÇİNE ÇIKAMAZLAR!"

        Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, bir ayrılıp bir barıştığı sevgilisi Gökhan Göz ile ilişkisine yeniden şans vermişti. Geçtiğimiz aylarda evlilik kararı alan çiftten Saraçoğlu, Göz ile dördüncü kez ayrıldıklarını duyurmuştu. "Konuşursam insan içine çıkamazlar!" diyen Saraçoğlu, ayrılık nedeninin 'yasak aşk' olduğunu itiraf etmişti. Açıklamada geçen kişinin Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Yelliler olduğu öne sürülmüştü.

        12

        "BOŞANMA ARİFESİNDEYKEN TANIŞTIK"

        Yelliler'in ardından Gökhan Göz ile yakınlaştığı ortaya çıktı. Yeliler, "Ben Berdan Mardini ile boşanma arifesindeyken Gökhan Bey ile tanışmıştım, kendisinin bundan haberi yoktu ve bu sebeplerden dolayı kendisi ailesiyle çok büyük sorunlar yaşadı." açıklamasını yaparak, özür dilemişti.

        "MEZHEPSİZ" DEMİŞTİ

        Göz, Fatoş Yelliler'in bu sözlerinin ardından, "Özrünü kabul etmiyorum. Hakkımı da helal etmiyorum. Fatoş Yelliler’i destekleyen her kadın da onun gibi mezhepsizdir." şeklinde sert konuşmuştu.

        13

        AŞKLARINI İLAN ETTİLER!

        Açıklamasının ardından kısa bir süre sonra Gülşah Saraçoğlu ile 5. kez barışan ve çok geçmeden birlilkteliklerine son veren Gökhan Göz, şaşırtıcı bir paylaşımda bulunmuştu.

        Göz, bir dönem adının 'yasak aşk' iddialarına karıştığı Fatoş Yelliler ile birlikte yeni bir aşka yelken açtığını duyurmuştu. İş insanı, Yelliler ile Karadağ'ın Budva şehrinde verdikleri pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşarak, birlikteliğini ilan etmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ