Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Berfu Yenenler: İnanamıyorum - Magazin haberleri
        1

        Oyuncu Eser Yenenler ile Berfu Yıldız, 2019 yılında evlenmiş ve ilk çocukları Kuzey'i de aynı sene ekim ayında kucaklarına almıştı.

        Geçtiğimiz aylarda ikinci kez anne olacağını duyuran ve oğluna 'Mete' ismini vereceğini söyleyen Berfu Yenenler, hamileliğinde 36. haftaya girdi.

        2

        "İNANAMIYORUM!"

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Yenenler, karnı burnunda pozlarını Instagram'dan yayınlamaya devam ediyor.

        Yenenler, son fotoğrafında "36. hafta geldi, çattı... Doğuma bu kadar az zaman kaldığına inanamıyorum. Resmen '2. Emmi' dönemi başlıyor. Çok heyecanlıyım. Kuzey de olacaklardan habersiz. Hayatın akışına kendimizi bırakmıştık. Şu an biraz tahmin edebildiğimiz için ekstra heyecan, ekstra duygu, ekstra stres var. Of, çıldıracağım" ifadelerini kullandı.

        Yenenler'in paylaşımı takipçilerinden 88 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

        3

        "BENİ SADECE ANNELER ANLAR"

        Miss Turkey 2015'te dördüncü güzel seçilen Berfu Yenenler, 5 gün önce oğlu Kuzey'in ayağını çatlattığını ifade etmişti.

        İkinci kez anne olmak için gün sayan Yenenler, duygusal bir paylaşımda bulunmuştu.

        Kuzey'in ayağı alçılı fotoğrafını paylaşan 25 yaşındaki Yenenler, şunları söylemişti:

        Ah minik patatesim... Dünden beri nasıl oldu da birden ayağının üstüne basamamaya başladın, nasıl apar topar hastaneye gittik, nasıl çatlak oldu, nasıl alçıya alındı diye düşünüp, duruyorum. Annelik gerçekten nasıl bir vicdan yumağı, sadece anneler anlar beni.

        Neyseki o yumoş suratınla benden daha güçlüsün de hızlıca toparlıyorsun. Ne ağlıyorsun, ne sızlanıyorsun Kuzey Emmim... Hemen elimi tut da birlikte koşturalım minik kuşum. Ve artık bütün nazarlar bizden hatta bütün bebeklerden uzak dursun...

        4

        KUZEY'İN YATAĞINA TAHLİYE EMRİ!

        Eser Yenenler-Berfu Yenenler çifti, geçtiğimiz günlerde oğulları Kuzey'in yatağına tahliye emri çıkartmıştı.

        Kuzey'in beşiğine "Yeni kiracı nisan ayında taşınacağı için yatağı boşaltmanız gerekir. Saygılarımla, anne ve baba..." notunu asan Berfu Yenenler, "Bunu yapmayacağımı kimse düşünmemişti herhalde! Yeni kiracı geliyor Kuzey Bey" ifadelerini kullanmıştı.

        5

        BERFU'YU SİNİRLENDİREN YORUM

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Yenenler, bir takipçisinin "Ne kadar meraklısınız karın göstermeye, ayıp valla" yorumuna yanıt vermişti.

        O kullanıcıya sinirlenen Berfu Yenenler, "Niye içinde kendi çocuğumu taşıdığım karnım ayıp oluyor, çok pardon?" ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "ÇOK ŞÜKÜR"

        Yenenler, ardından konuyla ilgili şunları söylemişti:

        Vücudumun bir parçasının gözükmesi neden ayıp olsun? O parçanın içinde çocuğumu taşıyorsam neden vücudumla gurur duymayayım, neden göstermeyeyim, neden sevmeyeyim? Bunlar nasıl akıllar, nasıl fikirler arkadaşlar ya? Canım karnım, canım vücudum... Bunları yaşayabildiğim için çok teşekkür ederim, çok şükür...