Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Nacer Chadli transferini bitiriyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündem Nacer Chadli.

        2

        Siyah-Beyazlılar, Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion'da forma giyen Belçikalı futbolcu için temaslarını sıklaştırırken teknik direktör Şenol Güneş'ten de bu transfere onay geldi.

        3

        HABERTÜRK'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, Güneş yönetimle yaptığı görüşmede 28 yaşındaki futbolcunun çok yönlü bir isim olduğunu belirterek kesinlikle alınmasını istedi.

        4

        Güneş, "Chadli çok yetenekli, çok yönlü bir oyuncu. Kanatta, forvette ve en büyük eksiğimiz olan 10 numarada da oynayabilir. Alınmasını kesinlikle isterim" ifadelerini kullandı.

        5

        Siyah-Beyazlı yöneticilerin bu transferi en geç haftaya bitirmek istediği öğrenilirken ilk hedef takımıyla 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Chadli'yi bonservisiyle kadroya katmak.

        6

        Bu konuyla ilgili olarak West Bromwich yönetimiyle temaslar sürürken, İngiliz ekibinin yüksek bir ücret talep etmesi halinde ise satın alma opsiyonlu kiralama seçeneği masaya konulacak.

        7

        Siyah-Beyazlılar'ın transfer harekatı bunla sınırlı değil. Kurmaylar, Dortmund'da ter döken Japon 10 numara Shinji Kagawa için de çalışmalarını sürdürüyor.

        8

        Alman kulübüyle görüşmeler kiralama üzerine yoğunlaşırken Kagawa'nın da yıllık ücret konusundaki talepleri uygun seviyeye çekilmeye çalışılıyor.

        9

        Yöneticilerin ilk hedefi Chadli olsa da uygun şartların oluşması halinde Kagawa'nın da Beşiktaş formasını giyebileceği ifade edildi.

        10

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ