Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Şampiyonlar Ligi dönüşünde puan kaybediyor - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig karnesi - Futbol Haberleri
        1

        Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda yer alan Beşiktaş, 1-1'lik Porto beraberliğiyle gruptan lider çıkmayı garantileyerek tarih yazdı.

        2

        Şampiyonlar Ligi'nde gruptan lider olarak çıkan ilk Türk takımı olan siyah-beyazılar, ayrıca kulüp tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde tur atlama başarısı gösterdi.

        3

        Kara Kartal, tarihi başarı sonrasında Süper Lig'in 13. haftasında oynadığı Evkur Yeni Malatyaspor maçında ise puan kaybetti.

        7

        Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'nde 2. maçında RB Leipzig'i sahasında 2-0 mağlup ettikten sonra Trabzonspor'la karşı karşıya geldi.

        8

        Kara Kartal, bol gollü geçen maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı ve sadece 1 puan çıkarabildi.

        9

        Beşiktaş, Devler Ligi'ndeki 3. maçında Monaco'yu deplasmanda 2-1 mağlup ettikten sonra ligde Medipol Başakşehir'le karşı karşıya geldi.

        10

        Siyah-beyazlılar, 89. dakikada eski futbolcusu Kerim Frei'ın attığı golle 1-0 geriye düşse de 1 puanı son dakikalarda Dusko Tosic'in golüyle kurtardı.

        11

        Kara Kartal, Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkmayı garantilediği Porto maçının ardından ligde oynadığı Yeni Malatyaspor maçında da puan kaybetti.

        12

        Pozisyon üretmekte zorlanan Beşiktaş, rakibine gol atamadı ve mücadele 0-0'lık beraberlikle sona erdi.