Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş'ta ilk hedef forvet transferi - Futbol Haberleri

        Ocak ayındaki transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ta bir santrofor ve sağ bek transferi yapılacağı öğrenildi.

        Sağ bek bölgesine yapılacak transferin ismi sır gibi saklanırken,Asistanaliz'in haberine göre siyah-beyazlılardamerakla beklenen forvet transferi için teklif götürülecek isimler belli oldu.

        İLK SIRADA BURAK YILMAZ

        Trabzonspor'da kadro dışı kalan ve kulübüne ihtar çeken Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a gelmeyi çok istediği Şenol Güneş'in de bu ismi her defasında övdüğü takımında görmek istediği belirtildi. Bu transferin gerçekleşmesi içinse önemli noktalar var. Burak Yılmaz'ın transfer edilmesi için bonservisinin bedava olması gerekiyor. Öte yandan futbolcuya da maksimum 2 milyon Euro yıllık maaş teklif etmeye hazırlanan siyah beyazlılar bu transferden umduğunu bulamazsa gözünü Everton'da oynana Oumar Niasse'ye çevirecek.

        Türk kulüpleriylehemen her transfer döneminde adı geçen Niasse için nabız yoklanacak. 28 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak kadroya katılmaya çalışılacağı ifade edildi.

        REKLAM

        O DA OLMAZSA FERREYRA

        Niasse'den de aradığını bulamazsa Beşiktaş'ın rotası bu sefer Facundo Ferreyra'ya çevrilecek. 27 yaşındaki yıldız ismin Niasse'nin plasesi olduğu Şenol Güneş'in de golcü ismi kadrosunda görmek istediği dile getirildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ