Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta Vagner Love transferi için formül belli! - Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Antalya deplasmanından 2-1’lik sonuçla dönen ve önemli bir galibiyet alan Beşiktaş’ta forvet transferi gündemdeki sıcaklığını koruyor... İngiltere’deki görüşmelerden şu ana kadar bir sonuç alamayan Siyah-Beyazlılar’da Alvaro Negredo’nun da Antalya’da bekleneni verememesi üzerine transfer çalışmalarına hız verildi... Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre Alanyaspor’da oynayan Vagner Love için geçtiğimiz günlerde nabız yoklayan Beşiktaşlı yöneticiler, bu transfer ile ilgili izleyeceği yolu da belirledi. Bu doğrultuda Love için en fazla 500 bin Euro ödemek isteyen Kartal, takas yöntemini devreye soktu.

        REKLAM

        Love’un Alanya’daki Kartal Yuvası’nda görülmesi taraftarlar arasında heyecan yarattı.

        CHICHARITO DEFTERİ KAPANMADI

        Teknik direktör Şenol Güneş’in onay verdiği transfer için yönetimin Mustafa Pektemek veya Aras’ı bonservisiyle, Mitrovic’i de kiralık olarak vermeyi önerdiği belirtildi. Antalya maçı sonrası İstanbul’a dönmeyen ve Alanya yönetimi ile görüşen başkan Fikret Orman’ın bu hafta içinde bu transferin netleşmesini istediği kaydedildi. Siyah-Beyazlılar’ın bir yandan da Chicharito ve Welbeck için temaslarını sürdürdüğü öğrenildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ