Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (14 Ağustos 2018) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ta transfer harekatı hız kesmiyor. Siyah-beyazlılar, Talisca'nın ardından 10 numara arayışlarını sürdürmeye devam ediyor.

        2

        Birçok isimle temasa geçen Kara Kartal, rotasını Interli oyuncu Joao Mario'ya çevirdi. Joao Mario ismi daha geçen sezon devam ederken gündeme gelmişti.

        3

        "Talisca'ya 21 milyon euro vermeyin, ben size Inter'den Joao Mario'yu getireyim" diyen menajeriyle görüşmeler devam etti.

        4

        Ancak satın alma yerine kiralama opsiyonu gündeme gelince, Portekizli menajer Beşiktaş'tan uzaklaştı. Önceki gün ise sürpriz bir gelişme yaşandı ve yıldız oyuncunun tekrar transfer ihtimali doğdu.

        5

        Inter, Chelsea'den Bakayoko'ya talip olunca, Mario'nun menajerini arayan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Kapımız Mario'ya hala açık, yeniden görüşebiliriz" mesajını gönderdi. (Fotomaç)

        6

        QUARESMA İÇİN 4 MİLYON EURO

        Çin ve Suudi Arabistan'dan teklifler alan ancak gitmeyen Ricardo Quaresma ile bu kez efsane olduğu kulüp ilgileniyor.

        7

        Geçen sezonu Porto ve Benfica'nın ardından üçüncü sırada tamamlayan Sporting Lizbon, yeni sezonda taraftarını harekete geçirmek için düğmeye bastı.

        8

        Portekiz ekibinde Eylül ayında yapılacak yönetim seçimi öncesi Quaresma'nın seçim kozu olarak gündeme geldiği belirtiliyor.

        9

        Geçen sezon çalkantılı bir dönem geçiren ve taraftarıyla arası bozuk olan Portekiz spor kamuoyu, kulübün eski parlak günlerine Quaresma'yla dönebileceğine inanıyor.

        10

        Portekiz'de 1 Eylül'de bitecek transfer dönemi öncesi Quaresma için menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a öneriler yapıldığı biliniyor.

        11

        Sporting bu konuda 4 milyon euroyu gözden çıkarmış durumda. Beşiktaş ise daha önce Çin ve Suudi Arabistan'dan gelen 10 milyon euroya yakın teklifler nedeniyle çekimser yaklaşıyor. (Akşam)

        12

        ESKİ AŞK ALEVLENDİ

        Kartal forvet transferine odaklandı... Akhisar ile oynanan maçı 2-1 kazanan Siyah- Beyazlılar bu galibiyete rağmen takıma iyi bir golcü kazandırmak için kolları sıvadı.

        13

        Beşiktaş Yönetimi birçok golcüyü listesine almasına karşın Marsilya'da forma giyen Mitroglou'yu fiyatının uygunluğu nedeniyle listenin en başına aldı.

        14

        Daha önce de birkaç kez Beşiktaş'ın gündemine gelen 30 yaşındaki Yunanlı futbolcu o dönemde transfer edilememişti. Beşiktaş bu arada Love ve Negredo'dan biriyle yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

        15

        Marsilya'da geçtiğimiz sezon 30 resmi maçta forma giyen Mitroglou bu maçların 17'sinde ilk 11'de yer alırken fileleri 13 kez havalandırdı. (Fotomaç)

        16

        CHADLİ BİTTİ BİTİYOR

        Teknik Direktör Şenol Güneş'in, Başkan Fikret Orman ile yaptığı son görüşmede, "Ne yapıp edip kadromuza bir 10 numara katmalıyız" sözleri, siyah-beyazlılann patronundan karşılık buldu.

        17

        Beşiktaş'ın Başkanı da Nacer Chadli için düğmeye basılmasını kurmaylarına aktardı. Hem kulübü West Bromwich'le hem de Belçikalı yıldızla prensipte el sıkışan Kara Kartal, bu işi bitirmek için oyuncu satışını beklemeyecek.

        18

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, kurmaylarına, "Tüm şartları zorlayın ve Nacer Chadli 'nin işini bitirin" talimatını verdi. Siyah-beyazlılar, birkaç gün içinde 29 yaşındaki hücum oyuncusunun transferini bitirecek. Kara Kartal, Nacer Chadli'yi satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katacak. (AMK)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ