Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bomba gelişme: Eski Fenerbahçeli yıldız, Beşiktaş'ı açıkladı! (Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri) - Beşiktaş Haberleri
        1

        Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş için ilginç bir transfer iddiası ortaya çıktı.

        2

        3 sezon Fenerbahçe'de oynadıktan sonra sözleşmesi sona eren Rus futbolcu Roman Neustadter'in, büyük ihtimalle Beşiktaş'ta oynayacağını söyleyerek kendisine gelen teklifleri beklemeye aldığı öğrenildi.

        3

        Neustadter'in İstanbul'daki yakın çevresine, Abdullah Avcı'nın M.Başakşehir'i çalıştırdığı dönemde kendisiyle çalışmak istediğini ve sezon sonu için anlaştıklarını belirterek şunları söylediği kaydedildi:

        4

        "Abdullah Avcı beni M.Başakşehir'e istiyordu, hatta kendisiyle her konuda anlaşmıştık. Şimdi Beşiktaş'ın teknik direktörü oldu ve ben de büyük ihtimalle Beşiktaş'a gideceğim."

        5

        "Menajerim birkaç gün içinde Beşiktaş yönetimi ile görüşüp bu transferi olumlu veya olumsuz kesin sonuca bağlayacak. O yüzden henüz İstanbul'daki evimi bile boşaltmadım."

        6

        "Abdullah Avcı'nın benimle çalışmak istemesi gurur verici. Rusya'dan ve Almanya'dan gelen tüm teklifleri şu an için askıya aldım. Birkaç güne durumum belli olur."

        7

        İTALYANLAR'IN BURAK YILMAZ ISRARI!

        Beşiktaş için bir diğer transfer iddiası da İtalyanlar tarafından gündemde tutulmaya devam ediyor.

        8

        Geçtiğimiz hafta menajerler aracılığıyla Burak'la temasa geçen ancak ret cevabı alan Lecce, Burak konusunda ısrarcı olmayı sürdürüyor.

        9

        İtalyan kulübünün başkanı Saverio Sticchi Damiani verdiği son demeçte, Burak Yılmaz konusunda çok istekli olduklarını ve bu transferi sportif direktörlerinin yürüttüğünü açıkladı.

        10

        Sticchi Damiani, Burak Yılmaz'ın yanı sıra Ertuğrul Ersoy'u da alacaklarını ifade ederken iki futbolcu da İtalyan gazetelerinin ilk sayfasında manşet olmaya devam ediyor.

        11

        ERTAÇ'LA ANLAŞMA TAMAM

        Kale için yerli bir kaleci arayan Beşiktaş, uzun süredir izlediği ve gündeminde olan Ertaç Özbir ile her konuda anlaştı.

        12

        Yıllık 750 bin Euro (5 milyon lira) ücret karşılığında Ertaç Özbir, Beşiktaş'a imza atacak. Mukavelenin 2+1 senelik yapılması planlanıyor.

        13

        Bu transfer için Evkur Yeni Malatyaspor'a herhangi bir bonservis bedeli de ödenmeyecek.

        14

        29 yaşında ve 1,87 metre boyundaki Ertaç Özbir, 4'ü Ziraat Türkiye Kupası 14'ü ise Süper Lig olmak üzere geçen sezon 18 karşılaşmada görev aldı.

        15

        O ŞİMDİ ASKER!

        Beşiktaş ile anlaşma sağlayan ve bedelli askerlik görevini 11 Haziran'da İzmir'in Urla ilçesinde, yapan Ertaç Özbir'in 28 Haziran'da teskeresini alarak 11 Temmuz'da Beşiktaş'ın yapacağı kampa katılması bekleniyor.

        16

        UMUT TRANSFERİNDE ALMAN RAKİP!

        Beşiktaş'ın sol bek için listesinde bulunan Umut Meraş konusunda ise yeni bir gelişme yaşandı.

        17

        Bursaspor'a 1.5 milyon Euro öneren siyah-beyazlılar, 3 milyon Euro yanıtını alırken takas noktasında da görüşmeler devam ediyordu.

        18

        Ancak Umut'a Almanya'dan talip çıktığı ve Bundesliga ekiplerinden Mönchengladbach'ın devreye girdiği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ