Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Yeni stoper Almanya'dan geliyor! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta stoper için gündeme gelen yeni isimde sıcak gelişmeler yaşandı.

        2

        Takımdaki stoperler Enzo Roco ve Isimat Mirin'in performansını yeterli bulmayan teknik direktör Abdullah Avcı'nın Alman ekibi Nürnberg'den Georg Margreitter ismini yönetime sunmuştu.

        3

        1.86'lık stoperle kurulan ilk temaslarda olumlu yanıt alındığı belirtilirken transfer önümüzdeki günlerde resmiyete dökülebilir.

        7

        Siyah-beyazlılar, golcü futbolcuyu kesinlikle bırakmak istemezken İtalyan basınında çıkan "Burak'la anlaşıldı, Beşiktaş bekleniyor" haberleri kafa karıştırıyor.

        8

        Beşiktaş İkinci Başkanı Serdal Adalı, "Burak'ı satmak gibi bir planımız" yok derken Kral'ın bu süreçte sessiz kalması da dikkat çekmişti.

        9

        Tatilde olan golcü oyuncunun, süreci uzaktan takip ettiği ve transfer olup olmama yönünde kesin bir kararının olmadığı ifade edildi.

        10

        DORUKHAN KARARSIZLIĞI

        Beşiktaş'ın yükselen değeri Dorukhan Toköz'e Avrupa'dan birçok teklif gelirken yönetim satıp satmama konusunda büyük kararsızlık yaşıyor.

        11

        Teknik direktör Abdullah Avcı'nın da kalması yönünde rapor verdiği genç oyuncu için 10-15 milyon Euro arasında rakamlar konuşuluyor.

        12

        Satılması halinde maddi sıkıntılar içindeki kulübü rahatlatacak olan Dorukhan için başkan Fikret Orman, aceleci davranmaktan çekiniyor.

        13

        Dorukhan gibi oyunun iki yönünü de iyi oynayan bir yeteneği zor bulacaklarını düşünen Orman, bir yandan da yıldız ismin değerini daha da artıracağı görüşünde.

        14

        MBIA İDDİASI

        İsmi Galatasaray'la anılan Stephane Mbia için bu kez Beşiktaş iddiaları ortaya atıldı.

        15

        Ön liberoya kesinlikle bir takviye yapmak isteyen siyah-beyazlılara, Kamerunlu yıldızın menajerler tarafından önerildiği bildirildi.

        16

        2015-2016 sezonunda Trabzonspor'da forma giyen Mbia, hemen ardından 6 milyon Euro bonservisle Çin ekiplerinden Hebei Fortune'a transfer olmuştu.

        17

        Avrupa'ya dönmek isteyen Mbia için önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler yaşanabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ