Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Kartal'a 21'lik yıldız geliyor! BJK transfer gündemi - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş, Copa America’da izlediği ve beğendiği Venezuela’nın genç golcüsü Yeferson Soteldo’nun bonservisini almak için Santos’la görüşme halinde.

        2

        Yeni sezonda kadrosunu gençleştirme çalışması yapan Beşiktaş’ın, Santos’ta forma giyen Venezuelalı golcü Yeferson Soteldo’nun transferi konusunda girişimlerde bulunduğu bildirildi.

        3

        Quaresma ve Lens’i satmayı planlayan Siyah-Beyazlılar’ın kanada takviye yapmayı planladığı 21 yaşındaki genç oyuncu Copa America’da da Venezuela forması giyiyor.

        Brezilya basını Beşiktaş scout ekibinin genç oyuncuyu turnuva başından beri izlediğini, yönetimin de transferi konusunda girişimlerde bulunduğunu iddia etti.

        4

        Akşam'da yer alan haberde Santos ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun ayrılmasına teknik direktör Jorge Sampaoli’nin de onay verdiği belirtiliyor.

        5

        Geçen sezon Santos’ta 10 maçta forma giyen 21 yaşındaki oyuncunun 2 de golü bulunuyor. Soteldo, Copa Amerika’da da Venezuella kadrosunda yer almasına rağmen yedek olarak sahaya çıkıyor.

        6

        Genç oyuncu Brezilya ile golsüz berabere biten son maçta ikinci yarıda oyuna dahil oldu. Genç oyuncu Venezuela Milli Takımı’ya çıktığı 10 maçta gol atma başarısı gösteremedi.

        10

        SOL BEKE YENİ ADAY: LAXALT

        Siyah Beyazlılar, sol beke Caner Erkin’in alternatifini arıyor. Sözleşmesi sona eren Adriano’ya yıllık 1 milyon 200 bin euro'dan yeni bir sözleşme öneren yönetim, Brezilyalı futbolcudan olumsuz cevap almıştı.

        11

        Sol bek için ortaya çıkan son isim ise Diego Laxalt. Genoa’dan 14 Milyon euro'ya Milan'a transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, geçen sezon İtalya ligi'nde 20 maçta forma giydi.

        12

        2022’ye kadar Milan’la sözleşmesi olan Uruguaylı futbolcu, menajerler tarafından kiralık olarak siyah beyazlı ekibe önerildi.

        13

        TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Laxalt'a yıllık 2 Milyon Euro önermeyi düşünüyor.

        14

        SAĞ BEKTE SÜRPRİZ İSİMLER!

        Abdullah Avcı'nın Gökhan Gönül'ün yanına transfer istemesi sonrasında sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın gündemine yeni isimler geldi!

        15

        Teknik direktör sorununu Abdullah Avcı ile çözen Siyah-Beyazlılar'ın uzun süredir aradığı sağ beki Arjantin'de bulduğu iddia edildi.

        16

        Arjantin basınında çıkan habere göre Beşiktaş'ın Lanus forması giyen 25 yaşındaki sağ bek Leonel Di Placido için hem kulübü hem de oyuncuyla anlaştığı duyuruldu.

        17

        Placido'nun hafta sonuna kadar İstanbul'a gelip imza atacağı ileri sürüldü.

        18

        DOUGLAS PRENSİPTE İMZALADI!

        Uzun süre adı Galatasaray'la anılan Douglas'ın, Beşiktaş'la anlaştığı iddia edildi!

        19

        Hem Barcelona hem de Sivasspor'la sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde bulunan tecrübeli futbolcunun transferinin imza aşamasına geldiği öne sürülürken bu transferde Abdullah Avcı'nın onayını beklendiği kaydedildi.

        20

        Geçen Demir Grup Sivasspor formasıyla 31 maça çıkan Douglas, rakip fileleri 3 kez sarsmış 7 de asist yapmıştı.

        21

        GÜVEN'E 5 MİLYON EURO!

        İspanya basını, Beşiktaş’ın genç oyuncusu Güven Yalçın’ın, gelecek sezon Real Betis’te forma giyebileceğini öne sürdü.

        22

        Haberde şu ifadelere yer verildi: "Türkiye’nin alt kategorilerinde ve son dönemde Türk Milli Takımı’nda görev almaya başlayan Güven Yalçın da İspanya’da oynamak istiyor."

        23

        "Bu sezon ilk kez Avrupa Ligi’nde oynayacak olan Espanyol da oyuncuyu istiyor. Bonservisi ise 5 milyon Euro."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ