Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri (29 Ağustos 2018) - Beşiktaş Haberleri
        1

        ORİGİ BOMBASI

        Beşiktaş'ta transferin bitmesine sayılı günler kala hareketlilik de arttı.. Fotomaç'ın haberine göre 10 numara transferi için girişimlerini hızlandıran siyah-beyazlılar, daha önce de listesinde olan santrfor adaylarından Divock Origi için yeniden umutlandı.

        2

        Öyle ki Beşiktaş'ın, Liverpool'dan Origi için son viraja girdiği iddia edildi. İngiliz ekibinin hocası Jürgen Klopp'un 1-0 kazanılan Brighton maçından sonra yaptığı açıklamalar Beşiktaşlı yöneticileri heyecanlandırdı.

        3

        Kloop'un, "Origi çok iyi idman yapmasına rağmen kadroda yer alamadı. Bu onun için gerçekten zor. Zamanı geldiğinde kullanılacaktır" ifadeleri; tecrübeli hocanın Belçikalı santrforu gözden çıkardığı şeklinde yorumlandı.

        4

        TalkSport'tan Dan Levene, "Bu açıklama bana Origi'nin gittiğini hissettirdi. Bence Klopp, Origi'yi taraftar baskısına alışsın diye Karius'un yanına İstanbul'a gönderecek" iddiasını ortaya attı.

        5

        Bu arada Kicker son dönemde Origi'yi isteyen Dortmund'un Belçikalı oyuncudan vazgeçtiğini yazdı.

        6

        23 yaşındaki Origi geçtiğimiz sezonu Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'da geçirmişti. Yeşil-beyazlı formayla 36 maça çıkan golcü oyuncu, 7 gol ve 2 asistlik katkıda bulunmuştu.

        7

        LJAJİC'TE İŞLEM TAMAM

        10 numara transferi için çalışmalarını dört koldan sürdüren Beşiktaş, Adem Ljajic transferinde sona yaklaştı.

        8

        Akşam'ın haberine göre Siyah-Beyazlılar, Sırp yıldızının kulübü Torino ile 10 milyon Euro satın alma opsiyonuyla 1 yıl kiralama konusunda anlaşmaya vardı.

        9

        Kartal'ın 1 sezonluk kiralama bedeli olarak Torino'ya 1 milyon Euro ödeyeceği bildirilirken cuma gününden önce imzaların atılması bekleniyor.

        10

        VAGNER LOVE TİMSAH OLDU

        Beşiktaş'ın elden çıkarmak istediği Vagner Love, Bursaspor'la anlaşmaya vardı.

        11

        Fotomaç'ın haberine göre Göztepe ile yüksek maaşı nedeniyle anlaşamayan Brezilyalı forvet, bir başka Süper Lig ekibi Bursaspor ile el sıkıştı.

        12

        Yeşil-Beyazlılar'ın tecrübeli oyuncu ile 2 yıllık anlaşmaya vardığı öğrenilirken resmi imzaların kısa süre içinde atılması bekleniyor.

        13

        Geçen sezon 3 milyon Euro bonservis bedeliyle gelen Love, Kartal'da beklentileri karşılayamamış ve 17 maçta 5 gol atarak hayal kırıklığı yaratmıştı.

        14

        Love, 2016-2017 sezonunda Aytemiz Alanyaspor formasıyla gol krallığı yaşamıştı.

        15

        PEKTEMEK GİDİYOR

        Siyah-Beyazlılar'da kadroda düşünülmeyen Mustafa Pektemek'le yollar ayrılıyor.

        16

        Takvim'in haberine göre tecrübeli futbolcuyla sözleşmeyi karşılıklı feshetmek isteyen Beşiktaş, tecrübeli oyuncuya gereken kolaylığı gösterecek.

        17

        Pektemek'in Göztepe ile dirsek temasında bulunduğu öğrenilirken cumaya kadar transferin netleşmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ