Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri! Ön liberoya tecrübeli yıldız! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'de şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi trenini son haftalarda kaçıran Beşiktaş'ta yeni sezonda kadroda büyük revizyon kapıda...

        2

        Şenol Güneş'in A Milli Takım'a gidecek olmasından dolayı, teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılar, transfer konusunda ise düğmeye erken bastı.

        3

        UEFA kıskacından kurtulsa da bütçe konusunda ayağını yorganına göre uzatması gereken Kartal, bu nedenle fırsat transferleri için pusuda bekliyor.

        4

        Trabzonspor maçında forma giyen ve sözleşmesi otomatik olarak 1 yıl daha uzayan Atiba ile devam edecek olan siyah-beyazlılar, İngiltere'den talipleri olan Gary Medel'i ise satış listesine koyacak.

        5

        36 yaşındaki Atiba'nın uzun periyotta aksama ihtimalini de göz önünde bulunduran transfer komitesi, aradığı ön liberoyu ise Rusya'da buldu.

        6

        Rusya Ligi ekiplerinden Krasnodar forması giyen Charles Kabore'yi bir süredir takip eden kurmaylar, takımıyla sözleşmesi 30 Haziran'da bitecek olan 31 yaşındaki futbolcu için temaslarını sıklaştırdı.

        7

        Devre arasında da gündeme gelen tecrübeli futbolcuyu, kulübü bırakmamıştı.

        8

        Kabore'yi uygun bir imza parasıyla kadroya dahil etmek isteyen Beşiktaş'ın Burkina Fasolu futbolcudan ilk görüşmelerde olumlu yanıt aldığı ifade edildi.

        9

        BRAHIMI İÇİN EZELİ SAVAŞ!

        Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde 2017-18 sezonunda Porto ile aynı grupta bulunduğu dönemde de gündeme gelen Yacine Brahimi aşkı yeniden alevlendi.

        10

        Geçtiğimiz günlerde sözleşmesinin bittiği Porto'ya veda eden Cezayirli futbolcu için siyah-beyazlılar menajerler aracılığı ile temas kurdu.

        11

        Başkan Fikret Orman'ın çok beğendiği 29 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlayarak bu sezon verimsiz bir görüntü sergileyen kanatlarını hareketlendirmek isteyen siyah-beyazlıların bu transferdeki rakiplerinden birisi de ezeli rakibi Fenerbahçe...

        12

        Yeni teknik direktörünü önümüzdeki hafta duyurması beklenen siyah-beyazlıların Brahimi konusunda önümüzdeki günlerde resmi adım atması bekleniyor.