Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'tan son dakika transfer haberleri - Yeni golcü adayı: Luan! - Ada'dan Bolasie iddiası - Konoplyanka'da son durum - Beşiktaş Haberleri
        1

        FORVETE YENİ ADAY

        Ligin ilk maçında Sivas'tan fark yiyen Beşiktaş’ta gol yollarındaki sıkıntı gün yüzüne çıkarken, forvet için listeye yeni bir isim daha eklendi.

        2

        Siyah-Beyazlı yönetimin, Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda kanatlarda da oynayabilen Luan'ın (Luan Guilherme de Jesus Vieira) transferi için düğmeye bastığı ortaya çıktı.

        3

        Kartal, ilk olarak 26 yaşındaki Sambacı ile yıllığı 2 milyon Euro'ya el sıkışırken, kulübü Gremio’ya da 4 milyon Euro teklif etti. Kapıyı 10 milyon Euro'dan açan Gremio indirime yanaşmazsa kiralama formülü devreye sokulacak.

        4

        KONOPLYANKA'DA SON DURUM

        Beşiktaş'ın renklerine bağlamak için çaba harcadığı Yevhen Konoplyanka için Schalke 04 ile yürüttüğü görüşmelerde pürüz çıktı.

        5

        Siyah-Beyazlılar’ın her konuda anlaşmaya vardığı Ukraynalı kanat oyuncusuna Alman kulübünün 5 milyon Euro'luk bonservis ücretinde ısrar etmesi yüzünden imza attıramadığı bildirildi.

        6

        Schalke'nin 2 milyon Euro'yu kabul etmemesi durumunda Beşiktaş’ın Konoplyanka transferini askıya alacağı öğrenildi.

        7

        BABACAN İMZAYI ATIYOR

        Beşiktaş ağırdan aldığı kaleci transferinde Karius’un sakatlığı, Utku’nun yetersizliği sonrası gaza bastı. Beyazlılar’ın Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda Medipol Başakşehir’den Volkan Babacan’la söz kestiği bildirildi.

        8

        Babacan’ın bu hafta içinde 2 senelik sözleşme imzalayacağı kaydedildi.

        9

        ADA'DAN BOLASİE İDDİASI

        Forvet hattını takviye edecek olan Beşiktaş’ın Everton’da forma giyen Yannick Bolasie’yi gündemine aldığı iddia edildi.

        10

        The Sun gazetesi, Siyah-Beyazlılar’ın Everton’da gözden çıkartılan 30 yaşındaki İngiliz asıllı Demokratik Kongo’lu yıldız için pazarlıklarda bulunduğunu yazdı. Haberde Bolasie ile Trabzonspor’un da ilgilendiği kaydedildi.

        11

        EMRE KILINÇ VETOSU

        Sivasspor Başkanı Otyakmaz, “Beşiktaş’tan Emre için resmi teklif aldık. Ancak kulübümüzün menfaatlerine uymadığı için geri çevirdik. Lens ile herhangi bir takas da söz konusu değil” dedi.

        12

        ROMA GÜVEN İÇİN GELİYOR

        Cengiz Ünder’den sonra Gençlerbirliğinden Yıldırım Mert Çetin’i renklerine bağlayan Roma’da şimdiki hedef geçen sezon Beşiktaş’ta Şenol Güneş’le parlayan Güven Yalçın.

        13

        La Gazetta dello Sport, İtalyan kulübünün 20 yaşındaki Güven’in transferi için düğmeye bastığını ve bu hafta içinde yöneticilerini İstanbul’a göndereceğini iddia etti.

        14

        Roma’nın Güven için en fazla 5 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade ediliyor.

        15

        ELYOUNOUSSİ HAREKATI

        Kara Kartal, bir süredir yakından takip ettiği Southampton’ın yıldız ismi Mohamed Elyounoussi’nin transferi için temaslarını sıklaştırdı.

        16

        İngiliz ekibiyle 500 bin Euro’luk kiralık anlaşmasına varan Kartal bu transferi resmiyete kavuşturmak için 25 yaşındaki oyuncunun menajeriyle masaya oturacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ