Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Tosic'i arıyor - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'tayönetim Bursaspor beraberliğini sıcağı sıcağına masaya yatırıp kaybedilen 2 puan konusunda bir değerlendirme yaptı. Başkan Fikret Orman ve yöneticiler gerçekleştirdikleri zirvede takımın eski görüntüsünden uzak olmasının yanı sıra maç sırasında yapılan hatalar da gözden geçirildi. Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre, başkan Fikret Orman ile mücadeleyi yorumlayan yöneticiler, takımın son 2 yıldaki performansından uzak olduğunu bunda da bazı oyuncuların isteklerini kaybettiği görüşünü ortaya atarken, “Özellikle deplasmanda kazanamayan bir takım olduk. Bu durum geçen yıllar tam tersiydi. Takımda kazanma azmi azalmış, bu şekilde işimiz zor” dedikleri öğrenildi.

        ‘TOSİC ARANIYOR’

        Orman ve kurmayları savunmadaki uyumsuzluğu da toplantıda görüş- tüler. Her zaman olumlu görüntüler veren defansın da eski gücünden uzak olduğunu söyleyen yöneticiler, “Pepe ile Vida arasında uyum sorunu var. Tosic bir an önce dönmeli, onu arıyoruz” görüşünde birleştiler.

        KENDİNİ YAKMIŞ!

        Antalya kampından bu yana takımdan ayrı olan ve eksikliği hissedilen Tosic’in tam hazır olmadan oynayıp adalesini yırttığı ortaya çıktı. Sakatlığı hakkında net bir açıklama yapılmayan yıldız futbolcunun, arka adalesindeki ağrılarını önemsemeyip takımdan da ayrı kalmamak için idmanları kaçırmadığı sonrasında yırtığın oluştuğu belirtildi. Tedavi sonrası iyileşen tecrübeli stoperin düz koşulara başlaması teknik heyeti sevindirdi. Tosic’in Karabük olmasa da Atiker Konya ile deplasmanda oynanacak maça kadar hazır olacağı belirtildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ