Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş 24 Aralık Transfer haberleri - Arda Turan bombası - Galatasaray Haberleri
        1

        ARDA TURAN'DA SONA DOĞRU

        Beşiktaş ile Arda Turan arasında bir süredir devam eden görüşmelerde sona yaklaşılıyor.

        2

        Ntvspor'un haberine göre, Barcelona'dan ayrılacak olan milli futbolcu, menajeri Ahmet Bulut aracılığı ile siyah-beyazlılarla yaklaşık 1 ay önce temasa geçti. Durumu değerlendiren Beşiktaş yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş'in ve camianın kararına göre somut adımları atacak.

        3

        Arda'nın bu sezon Barcelona'da maç oynamaması ve son dönemde Milli Takım'da yaşadığı sorunlar Güneş'i düşündürüyor. Ayrıca hücumun kanatlarında görev yapan Arda'nın pozisyonunda Babel, Quaresma ve Lens gibi oyuncuların olması, 30 yaşındaki oyuncunun yedek kalmasına neden olabilir.

        4

        Bu durumun takım içi dengeleri bozma ihtimali deneyimli çalıştırıcının aklındaki soru işaretlerini arttırıyor. Galatasaray alt yapısından yetişen milli futbolcunun, siyah-beyazlı camia ve taraftarlar arasında yaratacağı etki de tam olarak kestirilemiyor.

        5

        Bu konudaki farklı görüşler transferin olumsuz sonuçlanmasına neden olabilir. Kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek isteyen Arda, yönetiminin kararını bekliyor.

        6

        Tarafların anlaşması halinde 30 yaşındaki oyuncu ilk aşamada sezon sonuna kadar kiralık olarak siyah-beyazlı formayı giyecek.

        7

        GALATASARAY'DA ROTA DIJKS + SIDCLEY

        Fatih Terim'in 'sol bekimiz yok' açıklaması, gözleri bu mevkiye yapılacak transfere çevrildi.

        8

        Fotomaç'ın haberine göre, daha önce listebaşı olan Juventus'lu Kwadwo Asamoah'ın Terim'in daha hızlı atağa çıkan bir oyuncu istemesi üzerine ikinci plana düştüğü belirtiliyor.

        9

        Ajax'tan Mitchell Dijks ve Atletico PR'den Sidcley'in de listeye eklendiği ifade edildi.

        10

        BEŞİKTAŞ İÇİN STANCIU İDDİASI

        Fotomaç'ta yer alan habere göre, on numara arayan Beşiktaş'ta Paqueta ismi ön plana çıktı ancak Rumenler ise Kartal'ın Anderlecht'li Stanciu'yu istediğini yazdı.

        11

        Rumen oyuncu için Başkan Orman'la, Lucescu'nun istişare yaptıkları da ortaya çıkmıştı. Steaua'dan 10 milyon euro'ya Belçika ekibine giden Stanciu, Avrupa'nın yükselen değerleri arasında gösterildi.

        12

        CAROLE DÖNÜYOR

        Fanatik'in haberine göre, Sevilla, sezon başında Galatasaray’dan kiraladığı Carole'ü geri gönderiyor.

        13

        Terim’in Carole için aldığı kararın ardından yaşanan bu gelişme sarı-kırmızılıları sevindirdi.

        14

        Brezilya’nın Corinthians ekibinde forma giyen sol bek Guilherme Arana ve kulübüyle her konuda anlaşan ve önümüzdeki günlerde resmi imzayı atacak olan Sevilla, bu transferi gerçekleştirmesiyle zaten fazla forma şansı bulamayan Galatasaraylı futbolcuyu gözden çıkardı.

        15

        DYNAMO KIEV'İN GÖZÜ MAICON'DA

        Fotomaç'ta yer alan haberde, Domagoj Vida'yı Beşiktaş'a kaptıran Dinamo Kiev'in gözünü Maicon'a diktiği iddia edildi.

        16

        Ukrayna'nın Football-1 kanalı, Brezilyalı stoperin menajerinin Noel sonrası Kiev'e gelerek başkan Surkis ile görüşeceğini ileri sürdü.

        17

        Galatasaray, Maicon için Sao Paulo'ya 7 milyon euro ödemişti. 29 yaşındaki yıldızın kontratı 2021'e kadar.

        18

        BEŞİKTAŞ'IN İLGİLENDİĞİ MKHİTARYAN'A INTER KANCASI

        La Gazetta Dello Sport'un haberine göre, Manchester United'ın devre arasında takımdan ayrılmasına yeşil ışık yaktığı Henrikh Mkhitaryan'a Avrupa'nın bir başka dev kulübü daha talip oldu.

        19

        Gazete, Serie A kulüplerinden Inter'in yıldız futbolcuyla ilgilendiğini ancak oyuncuyu satın almaktansa kiralamayı yeğlediğini iddia etti. Inter'in UEFA'nın finansal fair play kuralları nedeniyle transfer bütçesini kısıtlı tutmak zorunda olduğunun belirtildiği haberde Milano ekibinin Mkhitaryan için kiralama seçeneğini masaya süreceği yazıldı.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ