Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı Josef de Souza'dan Ronaldo tepkisi! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Manchester United'dan ayrıldıktan yaklaşık 1 buçuk ay sonra yeni takımına resmen imza attı.

        2

        37 yaşındaki Portekizli yıldız, Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr ile 2,5 yıllık sözleşme imzalarken, yıllık yaklaşık 200 milyon dolar kazanacağı ifade edildi.

        3

        Ronaldo'nun Al-Nassr'a transferi dünya basınında geniş yankı uyandırırken, Beşiktaşlı Josef de Souza ise bu transfere ilginç bir tepki gösterdi.

        4

        2018-2020 yılları arasında Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'de forma giyen ve ayrılık sürecinde alacakları ödenmediği gerekçesiyle kulübüyle FIFA'lık olan Brezilyalı futbolcu, sosyal medya hesabından flaş bir paylaşımda bulundu.

        5

        Ronaldo’nun transfer duyurusunun yapıldığı tweet’i alıntılayan Josef, “Spor Bakanı, bu harika transferden dolayı sizi tebrik etmek ve tavsiyelerde bulunmak istiyorum. Diğer takımlarınız büyük sözleşmeler imzalamadan önce, Arap kulüplerinin FIFA’ya olan borçlarını ödemenizi tavsiye ediyorum.” ifadesini kullandı.

        6

        ABOUBAKAR, TALISCA VE LUIZ GUSTAVO'YLA BULUŞACAK

        Öte yandan Ronaldo’nun yeni takımı Al-Nassr’da, bir dönem Türkiye’de forma giyen önemli isimler de bulunuyor. Ronaldo, yeni kulübünde bir dönem Beşiktaş forması giyen Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar’ın yanı sıra 2019-2022 yılları arasında Fenerbahçe’de oynayan Luiz Gustavo ile takım arkadaşı olacak.