Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş’ta Keny bilmecesi! - Beşiktaş BJK transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Senegalli futbolcu Philippe Keny ve kulübü Bandırmaspor ile anlaşan Beşiktaş transfer konusunda derin sessizlik içinde...

        2

        Kaynaklardan edinilen bilgiye göre Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı Bandırmaspor yetkililerini temmuz ayı başında aradı. Keny ile ilgilendiklerini söyledi.

        3

        Yönetim de bonservis ile ilgili beklentilerini dile getirdi. Rakam konusunda sıkıntı olmadığını belirten Kazancı 5 Temmuz’da Bandırmaspor yönetimine randevu verdi.

        4

        Bandırmasporlu yöneticilerle yapılan yüz yüze görüşmede Kazancı telefonda görüşülen rakamın altına inince Bandırma yönetimi masadan kalktı.

        5

        Keny ve menajeri ile görüşmelere devam eden Beşiktaş 23 Temmuz’da Ceyhun Kazancı imzalı resmi teklifle Bandırmaspor’a gitti.

        6

        Bandırmaspor yönetimi bonuslarla 1.3 milyon euro’luk teklifi kabul etti ve resmi işlemlerin başlatılmasını istedi.

        7

        Anlaşma sağlanmasına rağmen Beşiktaş tarafından işlemler başlatılmayınca Bandırmaspor da resmi bir yazıyla 29 Temmuz’a kadar bir girişim olmazsa Keny ile ilgili diğer takımlarla görüşmelerin yapılacağını bildirdi.

        8

        Edinilen bilgiye göre Bandırmaspor yönetimi Beşiktaş’ın bu süreçteki yaklaşımından rahatsız.

        9

        Beşiktaş’ın telefonlara cevap vermemesi ve süreci sürekli uzatması Bandırmaspor yöneticilerini hayal kırıklığına uğrattı.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ