Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Bestemsu Özdemir ile Yağız İzgül el ele! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Geçtiğimiz aylarda bir süredir birliktelik yaşadığı Can Aydın ile ilişkisini noktalayan oyuncu Bestemsu Özdemir, yeni bir aşka yelken açtı.

        2

        AŞIKLAR SOBELENDİ

        30 yaşındaki Özdemir, önceki gün şef sevgilisi Yağız İzgül ile Levent'teki bir mekana girerken görüntülendi. Taze aşıklar, gazetecileri karşılarında görünce kısa süreli bir şok yaşadı.

        3

        "DAHA SONRA DETAYLI BİR AÇIKLAMA YAPACAĞIZ"

        Çift, mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, hızlıca araçlarına bindi. Özdemir ile İzgül, muhabirlere, "Arkadaşlar daha sonra detaylı bir açıklama yapacağız." diyerek, oradan ayrıldı.

        4

        "ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İSTİYORUM"

        Öte yandan Bestemsu Özdemir, basın mensuplarının, "Hayatınızda biri var mı, ileride evlilik düşünüyor musunuz?" sorularına, "Evlenmek tabii ki istiyorum. Çocuk sahibi olmak, bir aile sahibi olmak istiyorum. Şu an hayatımda kimse yok. Tamamen iş odaklıyım." cevabını vermişti.

        5

        "KÖTÜYÜ OYNAMAKTAN KEYİF ALIYORUM"

        Özdemir, rol aldığı dizilerde kötü karakterleri oynamayı sevdiğini ve bu durumun kendisine alan yarattığını belirtmişti.

        Oyuncu, "Kötüyü oynamak inanılmaz keyifli, oynarken çok eğleniyorum. Ben sevdim kötüyü oynamayı, kötü iyiymiş. İyi kız da tamam, güzel ama kötüyü oynamak daha alan sağlıyor. Hem akılda kalıyor, hem benim için daha fazla alandemek, bu da avantaj..." şeklinde konuşmuştu.

        6

        Bestemsu Özdemir

        7

        Yağız İzgül

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ