Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Beyoğlu'nda "Antika Festivali"
        1

        Beyoğlu Belediyesi'nin Taksim Meydanı'ndaki etkinlik alanında düzenlediği antika festivali başladı. Bu yıl 4´üncüsü düzenlenen Beyoğlu Antika Festivali, yerli yabancı binlerce kişiyi ağırlayacak.

        2

        Büyük ilgi gören ve 35 antikacının yer aldığı festival, tarihe tanıklık etmiş binlerce eseri, festivali ziyaret eden vatandaşlarla buluşturuyor.

        3

        Yüzlerce yıllık Osmanlı giysileri, gemi pusulaları, el yapımı binlerce yıllık mobilyalar, fotoğraf makineleri ve süs eşyalarına kadar her çeşit antika yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

        4

        Yeşilçam’ın usta isimleri de nostaljik araçlarla İstiklal turu yaptı. Hababam Sınıfı oyuncuları giydikleri izci kıyafetleriyle festivale renk katarken, vatandaşlar sanatçılarla ve klasik araçlarla fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.

        5

        Turistler de korteje yoğun ilgi gösterdi. Kortejin geçişini turistler telefonlarıyla görüntüledi. Antika Festivali’nin açılışında sanatçı Erhan Güleryüz sahne aldı. Unutulmaz şarkılarını hayranları için seslendiren Güleryüz, sevenlerini yıllar öncesine götürdü.

        6

        12 gün sürecek festival kapsamında her akşam söyleşiler, müzik dinletileri ve mezat yapılacak.