Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik'in Bozüyük ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Bozüyük Ulu Cami Kur'an Kursu ve Anaokulu tarafından düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma törenlerine katıldı.

        Ulu Cami bahçesinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte başlayan programda, minik öğrenciler hazırladıkları gösterileri ailelerine ve izleyicilere sergilediler. Okunan şiirler ve 15 Temmuz akşamı yaşanan kahramanlıkları konu olan piyesler ile devam eden törenlerde minik öğrencilerin gösterileri izleyenler tarafından uzun süre alkış aldı.

        Programın sonunda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; "15 Temmuz akşamı yaşadığımız hain darbe girişiminin ardından milletimiz, bu hainlere en iyi dersi vermiştir. Ülkemiz tek bir beden olup hainlerin tanklarına ve silahlarına karşı durmuştur. Böylesine önemli bir günün hatırlanması ve o gece can veren şehitlerimizin anılması hepimiz için çok önemlidir. Ben bu vesile ile minik öğrencilerimizin güzel bir ahlakla yetişmeleri ve dinimizi öğrenmeleri için gerçekten çok yoğun bir şekilde çalışan hocalarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

        Program sonunda ise Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, tüm öğrencilere hediyeler vererek minikleri sevindirmeyi ihmal etmedi. Ulu Cami yetkilileri vermiş olduğu destekler ve sağlamış olduğu imkanlar için Başkan Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler