Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsünde yüksek lisans ve doktora başvuruları başlıyor.

        20182019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde 5 ana bilim dalında yüksek lisans, 3 ana bilim dalında doktora programı açacak olan üniversite, bu yıl ilk kez Enerji Yönetimi Anabilim dalında tezsiz yüksek lisans yapma fırsatı da sunacak. 23 Temmuz’da başlayacak başvurular 8 Ağustos’ta sona erecek.

        Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Fen Bilimleri Enstitüsü 20182019 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi için, tezli yüksek lisans programlarında; Bilgisayar Mühendisliği’ne 10, Biyoteknoloji’ye 25, Makine ve İmalat Mühendisliği’ne 15, Enerji Sistemleri Mühendisliği’ne 18, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği’ne 20 olmak üzere toplam 88 öğrenci alacak. Enstitü, doktora programlarında; Enerji Sistemleri Mühendisliği’ne 6, Makine ve İmalat Mühendisliği’ne 5, Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği’ne ise 7 olmak üzere toplam 18 öğrenci kabul edecek. Fen Bilimleri Enstitüsü bu yıl ilk kez öğrenci adaylarına tezsiz yüksek lisans yapma fırsatı da sunacak. 2’nci öğretim olarak gerçekleşecek enerji yönetimi tezsiz yüksek lisans programında dersler hafta içi saat 17.00 sonrasında ve hafta sonlarında yapılacak. 50 öğrencinin kabul edileceği programa başvurmak isteyen adayların herhangi lisans programından mezun olmaları yeterli olacak. Lisansüstü programlarıyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin internet sitesinde yer alan öğrenci alım ilanını inceleyebilirler” ifadelerine yer verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler