Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bilecik’ten, hac farizasını yerine getirmek amacıyla yola çıkan 144 hacı adayı, kutsal topraklara uğurlandı.

        Bilecik Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen programa, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can da katılarak hacı adaylarını uğurladı. Kur'anı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan Bilecik Müftü vekili Ahmet Tokgöz, hacı adaylarının hac farizasını yerine getirmede uyacakları kurallara ilişkin tavsiyelerde bulundu.

        Belediye Başkanı Nihat Can ise hacı adaylarının kutsal bir yolculuğa çıkacaklarını hatırlatarak, "Bu akşam dirilişin şehri Bilecik’ten sizleri kutsal topraklara doğru yolcu ediyoruz. Cenabı Allah, hayırlı ve uğurlu yolculuklar nasip etsin. Sizler güzel bir yolculuğa çıkıyorsunuz. Lütfen bizleri de Bilecik’i de dualarınızda unutmayın. Bizler burada şehrimiz için çalışarak vazifemizi yerine getireceğiz, sizler de orada kendiniz, bizler ve şehrimiz için dua ederek, vazifenizi yerine getireceksiniz. İnşallah sağ ve salim bir şekilde bu vazifenizi yarar gelirsiniz. Yolunuz açık olsun’’ ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler