Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük ilçesinden hac vazifesini yerine getirmek üzere yola çıkan adayların dua ve tekbirlerle birlikte uğurlanması sırasında hem hacı adayları hem de yakınları mutluluk gözyaşlarına engel olamadı.

        Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kutsal topraklara gitmek üzere yola çıkan 45 kişilik hacı kafilesi için Bozüyük Cumhuriyet Meydanı’nda uğurlama töreni yapıldı. Kent Konseyi Başkanı Osman Tekeli’nin de katıldığı uğurlama törenine hacı adaylarının aileleri, dost ve akrabaları katıldı. Hacı adaylarını uğurlamak için gelen yakınları alanı doldururken, programda Kur’anı Kerim tilaveti okunarak birbirinden değerli ilahiler seslendirildi. Hacı adaylarının ve yakınlarının gözyaşlarına hâkim olamadığı uğurlama programının ardından kafile kutsal topraklara gitmek üzere İstanbul’a hareket etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler